Hírek
20231 hír az adatbázisban
Ügyfelek döntöttek a banki adományról
Marketinginfo.hu - 2011-06-03 11:29
CSR

27 millió forintot adományoztak az ügyfelek a Magnet Bank nyereségéből.

A MagNet Magyar Közösségi Bank 2011-es Közösségi Adományozási Programjában (KAP) 92 civil szervezet vett részt, így az ügyfelek a legszínesebb társadalmi célok támogatására adhatták le szavazataikat. A 2011. április 15. és május 23. közötti szavazási időszakban az ügyfelek összesen 34 millió forintról, a bank 2010-es nyereségének 10%-áról szavazhattak. Első lépésként a bank kiszámolta és megosztotta ügyfeleivel, hogy milyen mértékben járultak hozzá az éves banki nyereséghez - ennek arányában dönthettek a rájuk eső nyereségrész adományi felhasználásáról.

Idén az ügyfelek a rendelkezésre álló összeg 77 százalékát költötték el szavazatukkal a KAP-ban. Összesen 26.974.743 forint támogatási összeget ítéltek oda a civil szervezeteknek.

Az igényelt támogatási összeg 100%-át a következő civil szervezetek kapták meg: Alapítvány a Magzati Élet Védelméért, Császármadár Alapítvány, Együtt a Daganatos Gyermekekért Alapítvány, Magyar Vakok és Gyengénlátók Országos Szövetsége, Marosvásárhelyi Nagy Borbála Leukémiás és Daganatos Gyermekekért Alapítvány, Országos Szövetség a Daganatos és Leukémiás Gyermekekért, valamint a Végső Vár Alapítvány.

Az általuk igényelt támogatási összegnek több mint a felét a Gyermekünk az életünk Alapítvány, a Kontakt Alapítvány, a Magyar Bohócok a Betegekért Alapítvány, a Magyar Hajózásért Egyesület, a Napfény a Beteg Gyermekekért, a Rászorultakért Közhasznú Alapítvány, az Oltalom Karitatív Egyesület, a Salva Vita Alapítvány, az SOS Gyermekfalu Magyarországi Alapítványa, és a Világítótorony Alapítvány gyűjtötte össze, a MagNet ügyfelek döntése alapján.NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Lezárult az idei Közösségi Adományozási Program
  Meleget ad a MagNet Bank
  A MagNet Bank ügyfelei döntenek a nyereség 10%-áról
  Facebook-os szavazatok döntenek a MagNet Bank adományáról

További hírek ebben a kategóriában

Webre költözött az #énjövőm prog...
Innovatív megoldásokat díjazott ...
Az E.ON a Magyar Vízilabda Szöve...
A Vodafone és az ESL nemzetközi ...