Hírek
23416 hír az adatbázisban
Sztárok a Pantene új arcai
Marketinginfo.hu - 2011-05-13 11:19
Márkák

Eva Mendes és Naomi Watts lesznek a Pantene márka nagykövetei.

Eva Mendes és Naomi Watts, hollywood-i színésznők képviselik mostantól a Pantene-t. 2011 júliusától mindkét hölgy fel fog tűnni a márka holisztikus megközelítésű marketing kampányában, amelynek elemei között TV szpotok, print reklámok, eladáshelyi display-k, iMedia és pr kommunikáció is szerepelnek.

Mendes lesz a "Breakage to Strength" kollekció arca, megmutatva, hogy a Pantene hatékonyan helyre tudja állítani az ő erősen igénybevett, sokat formázott hajának egészséges állapotát is. Mendes elmondta, hogy a forgatások során semmilyen trükköt nem alkalmaztak, és elégedetten tapasztalta, hogy a Pantene valóban azt nyújtja, amit ígér. Mendes fogja bemutatni a "Split End Repair Crème" keratin tartalmú hajvégápolót is.

Pantene forgatás Eva Mendes-szelWatts pedig a "Flat to Volume" termékcsaládot képviseli majd, amely a vékony szálú hajat teszi dúsabb hatásúvá intenzív vegyi beavatkozás és mesterséges hajhosszabbítás vagy -dúsítás nélkül.

Az új kampánnyal a Procter&Gamble tovább kívánt lépni egy kiváló hajápoló termék egyszerű kommunikációján. Visszanyúltak a Pantene gyökereihez, ahol a legfontosabb a női kisugárzás - mondta el Linda Mummiani a Grey NYC Pantene-ért felelős kreatív igazgatója. A kampányt az inspirálta, hogy milyen érzés egészséges hajjal élni, hogy milyen, amikor a haj hozzáér a nő bőréhez. Ezt az élményt osztják meg a kreatív anyagokon.

Pantene forgatás Naomi Watts-szal

NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Az Egészség Hídja Összefogást segíti a a Pantene Pro-V
  Sportolókból szépségideálok
  A Pantene is környezetbarátabb csomagolásra vált

További hírek ebben a kategóriában

Decathlon A Decathlon új irányvonala
2024-03-14 10:15
Egyedülálló beruházás a BioTechU...
Ismét díjazták a Borsodi Sörgyár...
Hatalmas tőkebevonással erősít a...
A Volkswagen egyelőre nem tervez...