Hírek
22459 hír az adatbázisban
Irodalomórákat szervez a Tchibo
Marketinginfo.hu - 2011-05-09 12:11
PR

Rendhagyó, zenés irodalomórákkal kívánja népszerűsíteni a fiatalok körében az irodalmat és a kultúrát a Tchibo és a Kávészünet együttes.

A Kávészünet napjaink egyik legnépszerűbb fiatal kultúraközvetítő zenekara. Az együttes a Csillag Születik című tehetségkutató műsorban tűnt fel. A fiatal duó a Pécsi Versfesztiválon a különdíj mellett a "Kultúra Fiatal Nagykövetei" címet is elnyerte.

Az egyedülálló tanórákon a duó által megzenésített versek hangzanak el. Az előadások során, a tanulók a zenekarral együtt éneklik és tanulják meg a verseket, és ha kedvük tartja, el is szavalhatják kedvenc költeményüket. A duó repertoárjában számos, a kötelező tananyag részét képező vers is szerepel, de ezeken túlmenően, kortárs költők versei, valamint kevésbé ismert költemények is megszólalnak. Az interaktív koncertekkel egyedülálló módon, egyre több fiatallal ismertetik és szerettetik meg a költészetet.

A Tchibo és a Kávészünet első közös irodalomórái május 5-én, Pécsen lesznek. Délelőtt a Deák Ferenc Gimnázium, a Református Általános Iskolában és Gimnázium diákjai próbálhatják ki, milyen könnyű és szórakoztató a verstanulás, délután pedig a Pécsi Tudományegyetem hallgatói vehetnek részt egy interaktív koncerten.

A zenés irodalomórán tanult verset a diákok egy kis kártyára nyomtatva megkapják emlékül A Tchibo a Trendhagyó irodalomórák támogatása mellett egyéb fellépési lehetőségeket is biztosít a zenekar számára különféle jótékonysági rendezvényeken, illetve saját eseményein.

Szakonyi BalázsNYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Fontos még az irodalom a mai világban?
  A biztonságos internetezésről tartottak órákat
  Irodalmi kávézást támogat a Tchibo
  Új marketingigazgató a Tchibo-nál
  Tchibo üzlet nyílik a Mammutban
  Olasz stílusú kávékat kínál a Tchibo
  Tchibo üzlet nyílik a WestEndben
  Negyedik márkaüzletét nyitotta a Tchibo
  Arabica termékváltozatot vezet be a Tchibo

További hírek ebben a kategóriában

Kép: Kesekollok.hu Milyen a jó sonkakés? (x)
2020-09-24 18:31
Szimbólumok: mutasd meg, ki vagy...
Három tényező, amivel megnehezít...
Mikortól van szükség evőeszközre...
A plasztikkártyák fontossága a k...