Hírek
22709 hír az adatbázisban
Háztartási gépeket ajándékoz az Indesit
Marketinginfo.hu - 2009-12-17 12:32
CSR

A vállalat a nagycsaládosokat segíti mosógépek és hűtőszekrények felajánlásával.

11 energiatakarékos hűtőszekrényt ajándékoz a Magyar Vöröskereszt által működtetett Családok Átmeneti Otthonának idén karácsonykor az Indesit Company.

"A karácsony a szeretet ünnepe, amit mindenki a családja körében érezhet leginkább. Sajnos azonban vannak olyan szörnyű helyzetek, amikor egy család átmenetileg otthon nélkül marad. Ilyen esetekben segít a Vörökereszt által működtetett Családok Átmeneti Otthona (CSÁO). A szervezet anyagi keretei azonban szűkösek, és komoly nehézséget okoz számukra, hogy a régi hűtőszekrényeik alig-alig működnek, ráadásul rengeteg áramot fogyasztanak. Ebben nyújt segítséget az Indesit, összesen 11 db A+ energiaosztályú hűtőt adományozunk a CSÁO-nak" - mondja Földes Ádám, az Indesit Company Magyarország Kft. marketing specialistája.

A háztartási nagygépeket gyártó cég évek óta együttműködik a Vöröskereszttel, amelynek részeként idén 15 mosógépet juttatnak el hátrányos helyzetű családoknak a Neo FM rádión szervezett adományozással.

A rádióval közös jótékonykodásba bevonták a hallgatókat, akik javaslatokat tettek: szerintük kik a leginkább rászorultak. Ezt követően a Vöröskereszt segítségével kiválasztották azt a 15 személyt vagy családot, akik az ünnepek napjaiban megkapják az Indesit mosógépeket.NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  A tökéletes mosógépek kiválasztásának kulcsa (x)
  Megújult az Indesit weboldala
  Versenyt nyert az Indesit reklámja
  Extragaranciát ad az Indesit

További hírek ebben a kategóriában

Az AVON a Nőkért
Idén is plüsshódokkal gyűjt a Tű...
Elkezdődött a Magyar Vöröskeresz...
4 tipp a környezetbarát építkezé...