Hírek
22638 hír az adatbázisban
Kiskereskedőkkel pereskedik a Philip Morris
Marketinginfo.hu - 2009-12-11 11:40
Márkák

Tíz amerikai kiskereskedő ellen indított bírósági eljárást a napokban a Philip Morris. Az üzletek hamis Marlboro cigarettát értékesítettek az USÁ-ban - közölet a vállalat.

Összesen tíz, New York és New Jersey körzetében működő kereskedő ellen adott be bírósági keresetet a Philip Morris USA hamis Marlboro márkájú dohánytermékek értékesítésének vádjával - írja a vállalat közleménye alapján a HENT hírlevele. A cég szerint a kereskedők nem csak a Philip Morris védjegyével éltek vissza, de a hamisítványok értékesítésével és a meg nem fizetett adókkal állami és szövetségi szinten is gazdasági károkat okoztak.

A Philip Morris jogi képviselője, Joe Murillo a keresetek benyújtása kapcsán kiemelte, New York városa és annak vonzáskörzete továbbra is jövedelmező piacot jelent a hamis és csempész cigaretták kereskedőinek. Mint mondta, a New York állam által kiszabott magas adók, valamint a helyi hatóságok erőtlensége és határozatlan fellépése a hamisítóknak kedvez, miközben az eredeti termékgyártók helyzetét rontja.

Murillo hozzátette, a most elindított peres eljárások részét képezik a Philip Morris New York-New Jersey régióra koncentráló hamisítás elleni programjának, amelynek keretében ez év májusa óta 27, hamisítványokat értékesítő kiskereskedő és viszonteladó ellen kezdeményeztek bírósági eljárást.NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Újrahasznosító központot épített Magyarországon a Philip Morris
  A legjobb munkáltatók között a Philip Morris
  "PMI IMPACT" kezdeményezés a Philip Morristól
  Bíróság előtt a Lindt és a Haribo
  Országszerte gyűjtik a cigarettacsikkeket
  Kelet-Európában még kaszál a Philip Morris
  Hamisítás elleni fogyasztóvédő honlap indult Amerikában
  100 milliós hamis áru fogás
  Hamisítás ellen kampányol az Euronics
  Védjegybitorlás miatt perel a Philip Morris
  A Marlboro, a Vodafone és a Red Bull a Forma 1 befutó márkái a magyar rajongók körében

További hírek ebben a kategóriában

Első újrahasznosított Barbie
Mangalicakolbász és -szalámi - k...
Menő szabásvonal és egyediség a ...
Megszüntet több ezer munkahelyet...