Hírek
22795 hír az adatbázisban
Nem figyelünk a kontaktok archiválására
Marketinginfo.hu - 2009-10-05 11:02
PR

Az emberek döntő többsége (88 százaléka) az íróasztalon vagy egy mappában tárolja a névjegykártyáit, vagy egyszerűen csak elhagyja őket valahol - derül ki a Lexmark felméréséből.

Az európai twitterezők körében végzett felmérést a Lexmark, melynek eredményeiből kiderül: a megkérdezetteknek mindössze 12 százaléka tárolja digitálisan üzleti kapcsolatainak adatait, a többiek nem is törődnek túlságosan a tárolással, archiválással. A közvélemény-kutatás arra is rámutat, hogy a legtöbben az asztalukon, a fiókban vagy egy mappában tárolják a névjegykártyáikat, 16 százalékuk pedig szinte azonnal elveszíti őket.

A Lexmark legújabb fejleszéséhez kapcsolódóan végezte a felmérést. A márka új nyomtatói ugyanis beépített névjegykártya-olvasóval beszkennelik a kártya adatait, betűtípustól és -mérettől függetlenül, az adatokat pedig digitálisan tárolják. A névjegy-szkennelési megoldás a címeket saját vagy a felhasználó által preferált más cím- és névjegyzékes alkalmazásba (pl.: MS Outlook, Lotus Notes stb.) tölti. A cég szerint az alkalmazással könnyen karbantarthatók a kapcsolati tőke eszközeként használt névjegykártyákon hordozott információk.NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Rakj rendet az íróasztalod körül! (x)
  Névjegykártya: van még létjogosultsága?!
  Lexmark a nyomtatási biztonságról
  Diákok ismerkedtek a Lexmark budapesti központjával
  Újrafelhasználási programhoz csatlakozik a Lexmark

További hírek ebben a kategóriában

Társasok baráti társaságoknak (x...
Segítség! Nem tudom bezárni az a...
A reptéri parkolótól már sima üg...
Elektromos autók és költségek (x...