Hírek
23467 hír az adatbázisban
Az ügyviteli oktatást támogatja a Kulcs-Soft
Marketinginfo.hu - 2009-09-28 10:09
Karrier

Pályázó iskolák diákjai térítésmentesen használhatják a cég ügyviteli programjait tanulási célból.

A 2009/2010. tanévben is folytatja iskolatámogatási programját a Kulcs-Soft Számítástechnika Zrt. A vállalat elsősorban azokat a közép-, és felsőoktatási intézményeket segíti, amelyek ügyviteli oktatást folytatnak.

2003-ban Kulcsár Tibor, a cég elnök-vezérigazgatójának döntése alapján született meg az a 100 millió forintos alap, melyből eddig majd száz pályázó iskola diákja számára nyílt lehetőség, hogy térítésmentesen használja a cég ügyviteli programjait tanulási célból. A jelentkező intézményeknek oktatási célokra 100%-os kedvezményt biztosítanak, felhasználási célokra pedig 70%-os kedvezményt adnak a szoftverekből. Kiegészítésül a szoftverekhez ingyenesen elérhetők a legújabb verziók, az ügyfélszolgálati tanácsadás, valamint a Kulcs-Soft saját tanfolyamain és konzultációin való részvétel.

A diákok a készlet-nyilvántartási és számlázási, a könyvelési, illetve a bér- és munkaügyi rendszerek segítségével sajátíthatják el az ügyvitel gyakorlatát. Ha igény van rá, a cég munkatársai közreműködnek a termékek oktatásában, megismertetésében.

Az utóbbi pár év tapasztalatai alapján mindkét fél számára gyümölcsöző ez a kapcsolat. A cég aktívan bekapcsolódik a jövőbeli ügyfelek oktatásába, az intézmények pedig segítséget kapnak az elméleti oktatás lehetőségeinek kiszélesítéséhez.NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Mit érdemes tanulni felnőttfejjel? (x)
  A magyar vállalkozások már használják az appokat és szoftvereket
  CRM megoldást hoz be a Kulcs-Soft
  E-számla kalkulátort indít a Kulcs-Soft

További hírek ebben a kategóriában

Márkus Gergely lett a Mastercard...
A nők közel fele nem tér vissza ...
Egyre több vállalatnál döntenek ...
Új Marketplace-vezető az eMAG Ma...