Hírek
23446 hír az adatbázisban
Szerverpark kommunikációját intézi a Hochegger|COM
Marketinginfo.hu - 2009-06-11 11:08
PR

Újabb IT céggel bővül a pr-ügynökség portfoliója.

A Dataneum szerverpark határozatlan idejű szerződést kötött teljes körű PR feladatok ellátására a Hochegger|COM Magyarországgal. A Hochegger bécsi központja külön IT területre specializálódott tanácsadókkal rendelkezik, és olyan cégeknek ad helyileg, illetve regionálisan PR, kommunikációs tanácsokat, mint a Cisco Systems Austria, az SAP, a Mobilcom Austria, a Telecom Austria vagy a NOD32. A magyarországi Hochegger korábbi ügyfelei között megtalálható például az Alcatel-Lucent, a Kapsch, a BenQ-Siemens, jelenleg pedig a Hewlett-Packard.

Az ügynökséget 2009. május 1.-től bízta meg a Dataneum, hogy lássa el Magyarország második legnagyobb szerverparkjának kommunikációs feladatait. A megbízó az adatközpont befektetője és kivitelezője, a Central European Capital Co., a Közép-Európai Tőkebefektetési Kft. (C.E.C.C.).

Az Atheneum Zrt. Kozma utcai nyomdájának helyén megépült dataközpont teljes körű b2b és b2c kommunikációját is a Hochegger magyarországi leányvállalata intézi. A cég meghívásos tenderen nyerte el a megbízást. A megbízás különlegessége a határokon átívelő kommunikációban rejlik, mivel a Dataneum szerver hosting szolgáltatása iránt külföldi cégek is érdeklődnek, amelyek Magyarországra szeretnék helyezni régiós adatközpontjaikat.NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Lehet, hogy a te vállalkozásodnak is megérné szervert bérelnie? (x)
  Alapos igényfelmérés nélkül képtelenség hasznos tanácsot adni (x)
  Új irodákat nyit a Hochegger

További hírek ebben a kategóriában

A vállalkozás sikerének titkos f...
Nagy lehetőségek a hőszivattyúba...
Így füvesítsd a kertet hatékonya...
Ha eddig halogattad, most már ne...