Hírek
22661 hír az adatbázisban
Új biztonságos elektronikus fizetést vezet be a Vatera
Marketinginfo.hu - 2009-04-24 11:09
Kereskedelem

Az online piactér április elején vezette be az Abaqoos elektronikus pénztárcát. Az új fizetési rendszernek köszönhetően gyorsabbá és biztonságosabbá válnak a tranzakciók.

Az anonimitást és az utalások pontos követhetőségét biztosító elektronikus pénztárcán keresztül a vásárló virtuális letétbe helyezi a felajánlott összeget, ez után az eladó postázza neki a kívánt terméket. A pénz és az áru cseréje ténylegesen csak akkor történik meg, ha az adásvétellel mind a vevő, mind az eladó fél maradéktalanul elégedett. A megbízható eladók a jogosulatlan vevői reklamációkkal szembeni védelmét pedig a bankrendszerben is használt kockázatkezelési szabályok védik. Az Abaqoos pénztárca használatával így garantálható a vásárlások biztonsága mind az eladók, mind a vevők számára. Az eladó részére is fontos elem, hogy a szolgáltatással bizalmat építhet a vásárlókban, ugyanakkor az adásvétel is felgyorsítható, hiszen az eladott áruk után az utalás akár azonnal is megérkezhet a számlájára.

"A virtuális letéti fizetés engedélyezésével növelhető az eladók és a vásárlók bizalma, ezért biztonsági fejlesztéseink sorában mérföldkőnek számít az Abaqoos bevezetése a Vaterán. A szolgáltatás elindítását a folyamatosan növekvő adásvételek száma, valamint a felhasználóink részéről jelentkező igény is indokolta" - mondta a Vatera.hu Kft. ügyvezetője, Gerő Viktor.

A Vatera Kft. kedvezményekkel is igyekszik felhasználóit ösztönözni az Abaqoos használatára. Az első 2.000 vaterás eladónak, aki regisztrál a Vatera Abaqoos promócióra, 1.000 forintot írnak jóvá befizetéseiből, beleértve a kiegészítő szolgáltatások használatát, illetve a listázási díjat is.

Az új szolgáltatásra a Vatera-felhasználók ingyenesen regisztrálhatnak. Az Abaqoos-t jelenleg az OTPdirekt szerződéssel rendelkező felhasználók vehetik igénybe, a közeljövőben azonban további bankok csatlakozása várható.NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  A magyarok megszokták az erős ügyfél-hitelesítést az elektronikus fizetéskor
  Új oldalt kebelezett be a Vatera
  Elkelt a Lindt Arany Nyuszi a Vaterán
  Egy kézben a Vatera és a TeszVesz
  Vatera liciten debütál a Nokia új okostelefonja
  Fesztiválszezon a Vaterán
  Licitrekord a Vaterán
  Egymillióan vateráznak
  Profi Eladói Program a Vaterán
  A Vatera tulajdonosához került az Árukereső
  Luxustelefont árverez a Vatera
  PR ügynökséget igazolt a Vatera
  Új tulajdonosnál a Vatera
  Nyári szünet mentes a Vatera
  Red Herring döntős a Vatera
  Erős évet zárt a Vatera

További hírek ebben a kategóriában

Szeretsz kényelmesen vásárolni? ...
Milka jégkrémeket von ki a forga...
Húskészítményeket hív vissza a f...
Kosárérték - a legszebb szám (x)