Hírek
21634 hír az adatbázisban
LG Mobile márkabolt nyílt a Mammutban
Marketinginfo.hu - 2009-03-04 11:08
Kereskedelem

A hazai választékon kívül minden európai készülék is elérhető az új márkaüzletben.

Az LG Electronics kilenc piacot összefogó magyarországi leányvállalata Budapesten nyitotta meg Európa első LG Mobile márkaboltját. Az üzlet a Mammut II. Bevásárló- és Szórakoztatóközpont második emeletén várja a vásárlóközönséget.

"Az LG Mobile márkabolt megnyitása nagy lépés mind a régió, mind pedig a magyarországi LG számára. Mostanra érkezett el az idő, hogy az egyik vezető mobiltelefon világmárkaként önállóan is a vásárlók elé álljunk, és teljes választékunkat be tudjuk mutatni számukra. Mi több, nem csak a hazai kínálatot ajánljuk Európa első LG Mobile boltjában, hanem a teljes európai választék elérhető nálunk. Ez főleg azon vásárlók számára jó hír, akik a magyar kínálaton túl is érdeklődnének a márka iránt. Az LG a telefonértékesítésen túl a márkaboltban teljes körű szolgáltatást is kínál, amelynek részeként személyes tanácsadással, szervizátvevővel, egyedi vásárlói akciókkal és teljes tartozékportfolióval várjuk az érdeklődőket" - fogalmazott Kárpáti Zoltán, az LG magyarországi GSM értékesítési vezetője.

A LG mobilbolt kialakításában a márka jól ismert jellemzői, a letisztult stílusjegyek és az elegancia köszönnek vissza. A bolt munkatársai hétfőtől szombatig 10 és 21 óra között, vasárnap pedig 10-től 18 óráig várják az érdeklődöket.

A környezetvédelem jegyében a márkaboltban használtelem gyűjtő is található. A vásárlók így a használaton kívüli, régi elemeket és akkumulátorokat a szakszerű veszélyes hulladékszállítás-, feldolgozás- és újrahasznosítás érdekében itt is elhelyezhetik.NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Tulajdonost cserélt a Mammut bevásárlóközpontot
  Új márkaarculatot mutat be az LG
  Regionális mobiltelefon értékesítési igazgatót nevezett ki az LG
  Három új bérlő a Mammutban
  A Mammutban mutatkozik be az új Rubik kocka
  Rubik-kocka bajnokságot szervez a Mammut
  Egyedi bemutatótermet nyitott az LG
  Átlátszó mobilt vezet be az LG
  Formatervezési díjakat nyert az LG
  Formatervezési díjat nyert az LG
  Érintőképernyős mobilt reklámoz az LG
  Új vezetés az LG-nél
  Érintőképernyős karóratelefon az LG-től
  Átszervez az LG

További hírek ebben a kategóriában

Szívvel-lélekkel alakul át orszá...
Egyre gyakoribb a bankkártya has...
A vásárlók öt kategóriában a Lid...
Ismét nyertek az ALDI termékei &...