Hírek
22292 hír az adatbázisban
Belföldön is szállít a UPS
Marketinginfo.hu - 2009-01-21 10:23
Egyéb

Az országon belüli expressz csomagküldés elindításával a szállítmányozó cég a Magyar Postával veszi fel a versenyt.

A UPS immár Magyarországon is fogad belföldi expessz csomagszállítási megbízásokat. A szolgáltatás bővítése további 15 országot érint, így Algériát, Argentínát, Chilét, Ciprust, Csehországot, Dél-Afrikát, Egyesült Arab Emirátusokat, Kazahsztánt, Kenyát, Máltát, Pakisztánt, Romániát, Szaúd-Arábiát, Szerbiát és Ukrajnát.

A UPS ügyfelei mostantól ezekben az országokban is összevonhatják szállítmányaikat. Az új belföldi szolgáltatást igénybe vevő ügyfelek számára mindazok a technikai eszközök elérhetők, melyek a nemzetközi csomagküldésben is a megrendelők rendelkezésére állnak, vagyis csomagjuk útját online felületen követhetik, és elektronikus úton bonyolíthatják a számlázást is. A teljes átláthatóságot támogató technológia kiemelten magas szintű szolgáltatást jelent majd a belföldi szállítmányozásba most bekapcsolódó piacokon.

"A belföldi csomagküldés kiterjesztése részünkről egy jövőbeni megtérüléssel bíztató befektetés azokon a piacokon, ahol a szolgáltatásaink iránti kereslet növekedését látjuk" - fogalmazott Dan Brutto, a UPS International elnöke.

A UPS hosszú évek óta, több mint 200 ország és régió között bonyolít nemzetközi csomagszállítást. A belföldi expressz szállítás körébe bevont 16 új nemzettel, ez a szolgáltatás is már 45 országában érhető el a világon.NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Csomagküldés utánvéttel? Lehetséges! (x)
  Új szolgáltatást indít a FedEx
  Több mint 3 millió forintból védik meg a természetet Vecsésen
  Globális Önkéntes Hónap a UPS-nél
  Új vezető a UPS élén
  Közel-Keleten terjeszkedik a UPS
  A UPS Airlines lett az Év Cargo Légitársasága

További hírek ebben a kategóriában

Kutyaellenes kampány Iránban
Megállapodott az Audi és a szaks...
Kávé a világűrből
Kellemes Ünnepeket és Boldog Új ...