Hírek
22607 hír az adatbázisban
Virtuális kosár a Praktikerben
Marketinginfo.hu - 2008-05-15 17:23
Kereskedelem

A Praktinfo nevű kézi szkenner többek között a bevásárlókocsiba tett áruk összértékének kijelzésével segíti a vásárlást.

A Praktiker vecsési áruházában mutatkozott be a Praktinfo nevű kézi szkenner, amely különböző információk rendelkezésre bocsátásával segíti a vásárlást. A Motorola által gyártott intelligens eszközből jelenleg 15 darab áll a barkácslánc törzsvásárlóinak rendelkezésére, egyelőre csak a vecsési egységben, ahol korábban már olyan jelentős IT-fejlesztések valósultak meg, mint például az elektronikus árcímkék, az internetes info-terminálok, az IBM-érintőképernyős kasszák, a plazma televíziós irányítótáblák, illetve a vezeték nélküli internet-kapcsolat.

A Praktinfo használatával egy virtuális kosár jön létre, ahol megtekinthető az addig a bevásárlókocsiba összegyűjtött termékek összesített értéke. Az eszköz emellett megmutatja a termékek nevét, árát, fotóját, valamint a vásárlási kedvezményeket, de egyéb kiegészítő információkat is. A menüjében lekérdezhető az aktuális törzsvásárlói akció, a kedvezményre jogosító vásárlói egyenleg és az áruház térképe. Azon termékeknél, amelyek kézben nem szállítóhatók, a Praktinfo segítségével fuvarjegyzéket lehet készíteni, ami alapján a Praktiker áruátvételi munkatársai összekészítik a megvásárolni kívánt árucikkeket. Az intelligens eszközt jelenleg csak a food-szektorban használják, a barkácspiacon a Praktiker az első áruházlánc, ahol a rendszert bevezették.NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Kosárérték - a legszebb szám (x)
  Új informatikai megoldás a kiskereskedelmi forgalom növelésére

További hírek ebben a kategóriában

Ezért jó választás a Gumitop.hu,...
Vágódeszka késsel, egy igazi kül...
Így találd meg a tökéletes száml...
A téli munkaruhák és kiegészítők...