Hírek
23465 hír az adatbázisban
Euróban fizethető életbiztosítás az UNION Biztosítótól
Marketinginfo.hu - 2008-05-05 11:31
Egyéb

UNION-Euro Életút Program néven egy termékbe ötvözi az eurós megtakarítás, a befektetés és a biztosítás előnyeit a biztosító.

Euróban fizethető befektetési eszközalapokhoz kapcsolódó életbiztosítást vezetett be május elsejével az UNION Biztosító. Az UNION-Euro Életút Program fantázianevű életbiztosítás olyan euro alapú pénzügyi megoldást kínál, amely alkalmazkodik az ügyfelek változó élethelyzeteire.

Az új konstrukciót elsősorban olyan ügyfeleknek célozza a biztosító, akik például deviza alapú hiteleiket akarják kompenzálni egy szintén deviza alapú befektetéssel, vagy fel kívánnak készülni az euró-övezethez való csatlakozásra, illetve csökkenteni akarják árfolyamkockázatukat.

A biztosításhoz az ügyfél kockázatvállalási hajlandóságának megfelelően négy eszközalap - a Társadalomformáló Vállalatok Részvény, az Euro Konzervatív, az Európai Középvállalatok Részvény és a Világválogatott Részvény eszközalap - kapcsolódik.

Érdekli a téma? Itt többet is megtudhat róla: http://www.magyarfogyaszto.hu/konferencia2008NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Mire való a balesetbiztosítás, és mire az életbiztosítás? (x)
  Minden negyedik kkv továbbra is védtelen
  Internetre hangolt biztosítás

További hírek ebben a kategóriában

r Bírság a Ryanairnek
2023-10-13 10:14
Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és...
Újrainduló gyártás, új termékek ...
Az Airbus újranyitotta gyárait
Elhunyt Jack Welch, a General El...