Hírek
22112 hír az adatbázisban
Téli Vakáció csomagot vezet be a Generali
Marketinginfo.hu - 2007-12-14 12:44
Promóció

Az egyre népszerűsödő síutak miatt kialakított szolgáltatást ingyen kínálják a lakásbiztosítás mellé.

Ajándék plusz szolgáltatást kínál lakásbiztosítást kötő ügyfelei számára a Generali-Providencia Biztosító. A Téli Vakáció Csomag Európa egész területén érvényes a klasszikus téli szabadidős kockázatokra, vagyis kárenyhítést biztosít az ellopott vagy megsérült sí- és snowboard felszerelések után.

Az akció keretében a Generali a síbaleset során bekövetkezett csonttörésnél például a lakásbiztosításban foglalt térítés háromszorosát fizeti, és napidíjat fizet a balesettel összefüggő indokolt kórházi fekvőbeteg-gyógykezelés esetére. A Téli Vakáció Csomag kárenyhítést nyújt bankkártya esetleges elvesztése vagy ellopása miatti letiltási költségek felmerülése esetén is.

A csomag fedezi továbbá, ha az út alatt a biztosított lakásban bekövetkező betöréses lopás vagy egyéb káresemény miatt az ügyfélnek haza kell utaznia, valamint kárenyhítést nyújt a lezárt otthonokban, a fűtési rendszerek meghibásodásából eredő károk következtében felmerülő költségekre is.

A Téli Vakáció Csomag szolgáltatásai a 2007. december 15. és 2008. március 15. között lakásbiztosítási szerződést kötő ügyfelek számára állnak rendelkezésre, és erre az időszakra érvényesek.NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  A nyári vakációt tervező magyarok közel fele külföldre is ellátogat
  Innovatív kármegelőzési marketingkampány a Generalitól
  Befektetési játékot indít a Generali
  PR partnert választott a Generali
  Iskolai büféket fejleszt a Generali

További hírek ebben a kategóriában

Élelmiszer-pazarlás elleni akció...
Otthonszépítés a SPAR-ral
Fotópályázat a Theodora-tól
Új könyvsorozatával buzdít olvas...