Tanulmányok, elemzések
1728 anyag az adatbázisban
Bevezető

A GfK Hungária legfrissebb, étkezési szokásokat felmérő tanulmányának adatai jól tükrözik a napjainkban jellemző életmódot, a korábbiakhoz képest átalakuló "napirendet". 2005-höz képest jelentősen megnőtt azok aránya, akik fő étkezése az ebéd helyett a vacsora, illetve a magyarok közel harmada bevallottan rendszertelenül étkezik. A GfK Hungária által, a válaszadók étkezési szokásai mentén létrehozott hat fogyasztói csoport közül a tradicionális magyar ételeket fogyasztó "kiegyensúlyozott középutasok" és "gondoskodó háziasszonyok" csoportja a legjelentősebb.


Bevezető


NYOMTATÁS       TELJES TANULMÁNY NYOMTATÁSA       KÜLDÉS E-MAILBEN      


Kapcsolódó cikkek:

  Ilyen a munkahelyi étkezési rutinunk
  A GfK Étkezési szokások felmérése
  Szingli müzli kontra páros rántotta
  A többség korlátozná az iskolai büféket
  Az étkezési szokásokat kutatta a Knorr

További tanulmányok

5,4%-kal nőtt a szálláshelyek ve...
Több lehetőséget hozhat a piacna...
A csúcshoz képest csökkent októb...
Akár 3,5 %-kal is nőhet a GDP jö...




Online marketing specialista
A 3DHISTECH a digitális mikroszkópok fejlesztésében és gyártásában élenjáró...