Tanulmányok, elemzések
1716 anyag az adatbázisban
Bevezető

A GfK Hungária legfrissebb, étkezési szokásokat felmérő tanulmányának adatai jól tükrözik a napjainkban jellemző életmódot, a korábbiakhoz képest átalakuló "napirendet". 2005-höz képest jelentősen megnőtt azok aránya, akik fő étkezése az ebéd helyett a vacsora, illetve a magyarok közel harmada bevallottan rendszertelenül étkezik. A GfK Hungária által, a válaszadók étkezési szokásai mentén létrehozott hat fogyasztói csoport közül a tradicionális magyar ételeket fogyasztó "kiegyensúlyozott középutasok" és "gondoskodó háziasszonyok" csoportja a legjelentősebb.


Bevezető


NYOMTATÁS       TELJES TANULMÁNY NYOMTATÁSA       KÜLDÉS E-MAILBEN      


Kapcsolódó cikkek:

  Ilyen a munkahelyi étkezési rutinunk
  A GfK Étkezési szokások felmérése
  Szingli müzli kontra páros rántotta
  A többség korlátozná az iskolai büféket
  Az étkezési szokásokat kutatta a Knorr

További tanulmányok

d Hazai ingatlanpiaci körkép
2017-10-11 19:34
Munkaerőhiánnyal küzd a logiszti...
Továbbra is 122 ezren dolgoznak ...
Bővült a cégfelvásárlási piac az...
Folytatódott a beruházások újraé...