Közösségi Adidas futás az óceánok tisztaságáért
Marketinginfo.hu - 2018-07-02 12:27
Outdoor/indoor

A budapesti futóklub és az adidas dolgozói együtt tisztították meg a pesti rakpartot a hulladéktól.

Rendhagyó közösségi futással csatlakozott az adidas magyarországi csapata a Run for the Oceans kezdeményezéshez. A június 8. és július 8. között zajló mozgalom során minden megtett kilométer után 1 dollárral támogathatjuk a fiatalok környezettudatos hozzáállását fejlesztő Parley Ocean Plastic Programot. Az így összegyűlő összeg felső határa egy millió dollár. Az adidas Runners Budapest futói és a vállalat dolgozói ennek apropóján a Váci utcai adidas Store-ból indultak várostisztító futásukra, hogy a pesti rakparton keresztül egészen a Margitszigetig minden eldobott műanyag és egyéb hulladékot összegyűjtsenek és a szigeten felállított szelektív gyűjtőhelyre vigyenek.

"Egy igazán különleges közösségi futással szerettük volna felhívni a figyelmet nemcsak az óceánok, de a városok túlszennyezettségére is. Az adidas-nál számunkra kiemelten fontos, hogy dolgozóink személyesen is tegyenek környezetünkért és tisztában legyenek a fenntarthatóság fontosságával. Így ezúttal nemcsak az adidas Runners Budapest futóklub tagjai, de a munkavállalóinkkal közösen mi magunk is részt vettünk a szemétszedésben és együtt igyekeztünk megtisztítani a rakpartot" - mondta Vegső Péter, az adidas brand menedzsere.

Az adidas évek óta elkötelezett a környezettudatos gyártási megoldások és fenntartható anyaghasználat mellett. A márka hosszú távú céljai között szerepel az újrahasznosított alapanyagok kizárólagos használata. 2015 óta olyan kreatív innovációkkal segíti műanyagszennyezés felszámolását, mint a Parley Ocean Plastic-ból készülő adidas x Parley termékek.
NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Szuperkényelmes futószőnyeg egy budapesti buszmegállóban
  Intelligens chip az adidas új futócipőiben
  Az Adidaséhoz hasonló védjegy nem használható
  Hiánypótló kiadvánnyal árasztotta el Budapestet az adidas
  A városi futók egyedi igényeinek kedvez az adidas
  A ’90s hangulatot idéző Adidas kampány
  Az adidasnak 60 millió forintot kell fizetnie a feltalálónak
  Új relklámfilm az adidas Originalstól

További hírek ebben a kategóriában

Jubileumi mozdony hirdeti a MÁV ...
A SPAR dinnye-roadshow
Kitelepült az EFOTT-ra a Mercede...
A Rossmann Beauty Land következő...