Hírek
19815 hír az adatbázisban
A dm elindította az online értékesítést
Marketinginfo.hu - 2018-02-12 18:55
Kereskedelem

A dm egy olyan újra gondolt weboldalt biztosít vásárlóinak, amely mindamellett, hogy egy könnyen kezelhető felület, rengeteg termékinformációt, cikket és márkaoldalakat is tartalmaz.

"A digitalizáció a cég minden területén jelen kell, hogy legyen, nagy hiba lenne azt gondolni, hogy csupán az online shop indulása önmagában válasz a kihívásokra! Nekünk, mint szolgáltatónak olyan minőségű és mennyiségű információt, valamint döntést egyszerűsítő tartalmat kell biztosítanunk a vásárlók számára, ami segítséget nyújt ahhoz, hogy ki tudják választani a számukra leginkább megfelelő terméket és szolgáltatást. A saját online shop indításnak igénye már korábban is megfogalmazódott a dm életében. A kivitelezés, tesztidőszak is egyaránt sok időt és energiát emésztett fel, a sikerhez rengeteg munkatársunk járult hozzá. Úgy gondolom, hogy a dm online üzletének piacra segítése igazi csapatmunka volt" - mondta Kanyó Roland, a drogéria marketing és PR menedzsere.

A dm kiszállítási partnere a Sprinter Futárszolgálat. A dm online shopban történő vásárlás esetén online bankkártyával vagy készpénzes utánvéttel lehet fizetni. A házhozszállítás országos, és egységáron, a visszaigazolástól számított 2-3 munkanapon belül juttatják el a rendeléseket a vásárlókhoz.

"Azt szeretnénk, ha a két terület kiegészítené egymást és mindenki számára kényelmi szolgáltatást nyújtson a drogérialánc. Reméljük, hogy ezzel már nem csak az offline, de az online vásárlói élmény növeléséhez is hozzájárulhatunk. Akár a boltjainkba lép be a vásárló, akár a weboldalunkon át jut el hozzánk, egyformán magas színvonalú kiszolgálásra számíthat. A webshop elindításával akár 10 millió vásárló számára tettük elérhetővé a dm-et" - fejtette ki Kovács Miklós, a dm logisztikai cégvezetője.
NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Környezetbarát táskák használatára buzdít a dm
  Gyümölcsös bébiételt vont ki a forgalomból a dm
  Kétszámjegyű növekedés a dm-nél
  Családi fesztivállal búcsúztatta a nyarat a dm
  Elindult a dm fogápolási pályázat

További hírek ebben a kategóriában

Sikeres magyar márkát vásárol me...
Külföldön is sikeresen terjeszke...
Az EU lebontja az online vásárlá...
Ha online piacra lépést tervez, ...