A Sláger FM nevét viseli a BudapestAréna egyetlen Sky Bar-ja
Médiainfó - www.mediainfo.hu - 2018-02-08 18:43
Outdoor/indoor

Budapest legnépszerűbb rádiója* a 103.9 Sláger FM nevét viseli 2018. január 1. napjától a hazai és nemzetközi élvonalbeli szuperprodukciók kimagasló helyszíne, a Papp László Budapest Sportaréna.

Az ország oldies rádiója a hallgatói igények magas szintű kiszolgálására és szórakoztatására fókuszálva januártól Magyarország legnagyobb fedett sportcsarnoka, a Papp László Budapest Sportaréna kiemelt partnerévé vált. A Sláger FM Sky Bar a BudapestAréna harmadik emeletén, 135 ülőhellyel és exkluzív kialakítású közösségi térrel nagyszerű rálátást biztosít a küzdőtéren zajló eseményekre.

Gigasztárok fémjelezték az év elejét a BudapestArénában, ahol már a főváros leghallgatottabb* rádiója, a 103.9 Sláger FM a Sky Bar névadó partnere. Sok rajongó a Sláger FM Sky Bar szolgáltatásait élvezve vehetett részt az egyedülálló vonzerővel rendelkező Sir Rod Stewart vagy a Depeche Mode teltházas magyarországi szuperkoncertjén.


* Forrás: Kantar Hoffmann 2017. szeptember - november, Budapest, teljes népességNYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      

További hírek ebben a kategóriában

Megújult a Cinema City Aréna VIP
Így ünnepelte a Valentin-napot a...
Konténerből kialakított dizájnir...
Korcsolyázók a phjongcshangi tél...