Hírek
20909 hír az adatbázisban
A két-és négykerekű csillagok rendhagyó szépségversenye
Marketinginfo.hu - 2017-12-04 11:25
Márkák

A BMW Group Classic és a Grand Hotel Villa d'Este luxusszálloda 2018. május 25-27. között a filmkészítés fellegvárának két- és négykerekű csillagait hozza el a Comói-tó partjára.

Az észak-olaszországi Cernobbio városában megrendezett Concorso d'Eleganza Villa d'Este 2018-ban is a járműtörténelem klasszikus autócsodáit és legendás motorkerékpárjait gurítja ki a Comói-tó partjára. A két-és négykerekű csillagok rendhagyó szépségversenyét a BMW Group Classic és a Grand Hotel Villa d'Este luxusszálloda ezúttal "Hollywood a Tó mentén" ("Hollywood on the Lake") mottó alatt hívja életre. A háromnapos eseménynek 2018. május 25-27. között ismét a Villa d'Este és a Villa Erba luxusszállodák parkja ad majd otthont, ahol a Concorso d'Eleganza Villa d'Este a járműtörténelem magával ragadó évtizedeinek nagyszabású, színpadias felelevenítése mellett a jövőbe mutató tanulmányautóknak és prototípusoknak is reflektorfényt biztosít.

2018-ban a legendás járműszépségverseny indulói nyolc kategóriában versenyeznek majd. A mezőny ezúttal is a járműgyártás évszázados történelmének legfontosabb állomásait gyűjti csokorba, a háború előtti idők versenyautóitól, luxuslimuzinjaitól és sportautóitól kezdve, egészen a háború utáni korok két- és négykerekű remekeiig. A klasszikus autók és a történelmi motorkerékpárok ezúttal a jármű- és a filmtörténelem összefonódását elevenítik fel, a némafilmekben és az arany '20-as évek vásznain megjelenő gépkocsikkal és az első hollywoodi világsikerek kerekeken guruló főszereplőivel.

A háromnapos esemény felhozatalát a legkülönlegesebb járműkategóriák rendhagyó darabjai színesítik, köztük számos olyan kivételes motorkerékpárral és gépkocsival, amelyek nem csupán az utca emberében, de a leghíresebb hollywoodi sztárok életében is nyomot hagytak. A most először életre hívott "motorsport" kategóriában ráadásul az elmúlt évtizedek Forma-1-es versenyautói is egymás mellé gurulnak majd.NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  A BMW Lifestyle kollekció időtlen újdonságai
  A BMW Group a 2018-as Mobil Világkongresszuson
  Egyre több bemutatóterem a BMW-től
  Varázslatos fényinstalláció a BMW toronyházon
  A BMW i3s a 44. BMW BERLIN MARATHON-on
  Budapestman triatlonverseny a BMW támogatással
  A BMW hivatalos gyártó a Forma-E-ben
  A BMW Group 25 éves sikertörténete USA-ban
  A Brain Bar Budapest a BMW i támogatásával
  Nagy sikerrel zárult a IV. Balatonfüred Concours d’Elegance
  A BMW Group idén is a Concours d’Elegance-t támogat
  A BMW Group új reklámfilmje

További hírek ebben a kategóriában

A Springfield első fenntartható ...
A Michael Kors Holdings Limited ...
Együtt folytatja a MINI és a Kat...
Nike Air Max az újrahasznosított...