Hírek
20909 hír az adatbázisban
Személyi váltózások a SEED-nél
Marketinginfo.hu - 2017-11-30 18:33
Karrier

Új akadémiai igazgatóval és üzletfejlesztési igazgatóval bővül a SEED üzleti iskola.

Bécsi Zsófia akadémiai igazgatóval és Kárpáty András üzletfejlesztési igazgatóval bővült idén ősszel a School for Executive Education and Development (SEED), a vezetőképzésben nemzetközi szinten is élenjáró üzleti iskola.

Bécsi Zsófia közel húsz éves tapasztalattal rendelkezik HR területen, az utóbbi tíz évben a Wizz Air HR menedzsereként dolgozott, ahol az iskola kapcsolattartója is volt. A pozíciót Gazdag Orsolyától veszi át, aki jelenleg szülési szabadságát tölti. Kárpáty András hasonló területeken szerzett húsz éves tapasztalatot, köztük közel tizenöt évig a CEU Business Schoolban felelt nemzetközi MBA és vállalati programokért, valamint a marketing és külső kapcsolatok területeket vezette.

"A SEED programjai a jelen és a jövő vezetőit fejlesztik régiónkban. Alapvető célunk, hogy hazai tehetségeinket itthon tartsuk, akik így itthon szerzik meg azt a tudást és kapcsolatrendszert, amit különben külföldön építenének fel. Nem titkolt szándékunk az is, hogy Budapestre vonzzuk a továbbképzésben gondolkodó nemzetközi menedzsereket, hogy nálunk építsék karrierjüket, üzletüket. Szakértői csapatunk folyamatosan bővül, a bevont új szakemberek tudása pedig kulcsszerepet játszik programjaink további fejlesztésében" - mondta dr. Anthony Radev a SEED szakmai vezetője.NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      

További hírek ebben a kategóriában

A Müpától igazolt marketing veze...
Tovább bővül az EY üzleti tanács...
Új közkapcsolati és kommunikáció...
Új Group Account Director a Kant...