Hírek
20909 hír az adatbázisban
Ajándék a SPAR Manó Műhelytől
Marketinginfo.hu - 2017-11-30 14:55
CSR

Jótékonysági kezdeményezést indított 2017. november 23-tól december 6-ig a SPAR Magyarország és kiemelt stratégiai partnere, a Magyar Máltai Szeretetszolgálat.

A Manó Műhely elnevezésű program keretében összegyűjtött támogatásból kistelepüléseken élő, nehéz sorsú családok gyermekeit ajándékozza meg a karitatív szervezet.

"Érkezik a Mikulás és lassan közeleg a szeretet ünnepe. Sajnos nagyon sok olyan család él Magyarországon, akik számára az ünnep öröm helyett a nélkülözésről szól. Felelős nagyvállalatként a SPAR alapítása óta támogat olyan jótékonysági kezdeményezéseket, amelyek kézzelfogható segítséget nyújtanak hátrányos helyzetű emberek számára. Már több mint két évtizede kiemelt stratégiai partnerünk a Magyar Máltai Szeretetszolgálat, amellyel számos közösségsegítő programot és szociális kezdeményezést indítottunk. Együttműködésünk újabb állomása a SPAR Manó Műhely adományozási akciója, amelynek révén nehéz sorsú kisgyerekeket tudunk megajándékozni közösen", mondta Maczelka Márk, a SPAR kommunikációs vezetője.

A jótékonysági akcióban és a nyereményjátékban azok a vásárlók vehetnek részt, akik 3000 forint felett vásárolnak a SPAR, City SPAR, INTERSPAR, SPAR partner vagy SPAR market áruházakban, és a blokkadatokat feltöltik a www.manomuhely.spar.hu weboldalra. A feltöltések után a SPAR blokkonként 100 forinttal - legfeljebb 1 millió forinttal - támogatja a Magyar Máltai Szeretetszolgálatot, amely az adományból a Borsod, Szabolcs-Szatmár-Bereg, Heves és Baranya megyékben élő, nehéz sorsú családok gyermekeit ajándékozza meg.

A kezdeményezéshez csatlakozó játékosok pedig pályázhatnak a 100 db, SPAR Játékkatalógusban szereplő és egyéb játékokra, melyeket kisorsolnak majd a pályázók között. Fontos, hogy egy blokkal egy játékra lehet pályázni.

A gyerekek és szüleik az áruházakban is találkozhatnak a manókkal, akik segítenek a regisztrációban.

NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  A Procter & Gamble és a SPAR jótékonysági programja
  Több vállalat a gyerekekért
  Élelmiszermentő akció a SPAR üzleteiben
  SPAR: 160 millió forint jótékonysági célokra
  Sikeres a 20. Adni öröm! akció
  Hat napon át gyűjt a Máltai Szeretetszolgálat a SPAR-ban
  Lezárult a P&G és a SPAR programja

További hírek ebben a kategóriában

Családbarát programjaiért kitünt...
A PromoBox Magyar Termék ajándék...
Csökkentette szén-dioxid-kibocsá...
A P&G meghirdette a 2019. évi Ve...