Hírek
20909 hír az adatbázisban
Vezetőváltás a GROW Csoport élén
Marketinginfo.hu - 2017-11-29 16:51
Karrier

Sanjay Gupta vezetésével régiós terjeszkedésre készül az egyik legnagyobb hazai szervezet- és humán fejlesztési cégcsoport.

Ez év őszétől Sanjay Gupta vette át Magyarország egyik legnagyobb, 100 százalékban hazai tulajdonú szervezet- és humán fejlesztési cégcsoportja, a GROW Csoport és a GROW Szervezetfejlesztési Tanácsadó Zrt. vezetését. A vezérigazgatói posztot több mint öt éven át 2017. szeptember 30-ig betöltő Lénárt Viktor a Csoport elnökeként és meghatározó tulajdonosaként a jövőben felsővezetői tanácsadásra, a vállalatcsoport nemzetközi terjeszkedésére és technológiai innovációkra koncentrál.

Az üzleti világban kreatív üzlet- és csapatépítőként ismert új vezérigazgató, Sanjay Gupta, a Siemens és a T-Systems Magyarország színeiben szerzett felsővezetői tapasztalatot. Versenyképes szervezeteket épített fel és tett sikeressé Indiában, Németországban és Magyarországon.

"Nagy megtiszteltetés számomra, hogy vezérigazgatóként vezethetem Magyarország egyik legmeghatározóbb szervezet- és humán fejlesztési cégcsoportját. Vezetőként célom, hogy a megkezdett stratégia mentén, valódi innovációs műhelyként dolgozva, új technológiai platformok fejlesztése és bevezetése révén kiaknázzuk a GROW-ban rejlő további növekedési potenciált és sikeres régiós terjeszkedést valósítsunk meg. Új pozíciómban is folytatom szakmai munkámat coach-ként, felsővezetői tanácsadóként és inspirációs előadóként" - mondta Sanjay Gupta.
NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      

További hírek ebben a kategóriában

A Müpától igazolt marketing veze...
Tovább bővül az EY üzleti tanács...
Új közkapcsolati és kommunikáció...
Új Group Account Director a Kant...