Hírek
20909 hír az adatbázisban
A Boehringer Ingelheim elindítja az opnMe.com nevű platformot
Marketinginfo.hu - 2017-11-28 18:00
Egészségmarketing

Az opnMe.com egy központi platformon keresztül biztosít hozzáférést kutatók számára számos, a kategóriájában kimagasló értéket képviselő molekulához és az azokhoz tartozó átfogó információcsomaghoz.

A Boehringer Ingelheim bejelentette, hogy elindítja az opnMe.com nevű platformot, amelyen keresztül a kutatók a világ bármely részéről hozzáférhetnek bizonyos preklinikai molekulákhoz nem-klinikai kutatások céljából. Az opnMe.com segítségével az orvosbiológiai kutatások legfontosabb célterületeivel kapcsolatos molekulák elérhetővé válnak, így lehetőség nyílik további független és kooperációs felfedezésekre, valamint új terápiás megközelítések azonosítására.

"A világ tudósaival együttműködve számos orvosbiológiai kutatási területen felgyorsíthatjuk a kutatást" - mondta Clive R. Wood, PhD, a Boehringer Ingelheim Discovery Research divíziójának szenior alelnöke. "Ez az izgalmas, új kezdeményezés tovább szélesíti a Boehringer Ingelheim globális innovációs jelenlétét, és segít kiaknázni az általunk fejlesztett legérdekesebb vegyületekben rejlő további lehetőségeket. Azáltal, hogy megosztjuk ezeket a vegyületeket a tudományos közösséggel, előmozdítjuk a kutatást, és reményeink szerint megadjuk a kezdőlökést olyan új felfedezésekhez, amelyek a betegek számára biztonságos és hatásos új gyógyszereket eredményeznek."

Ez a kezdeményezés részét képezi a Boehringer Ingelheim azon folyamatos törekvésének, hogy kooperációval és innovációval mozdítsa elő a tudományos kutatás és az orvostudomány fejlődését. A vállalat további kezdeményezései közé tartozik a Research Beyond Borders (Kutatás határok nélkül) és a Boehringer Ingelheim Venture Fund (Vállalkozási Alap). Ezek a programok is részét képezik a vállalat nagy múltú és folyamatos tevékenységének olyan fő terápiás területeken, mint a kardiometabolikus betegségek, a légzőszervi betegségek, az onkológia, valamint a központi idegrendszeri betegségek és az immunológia.

Clive Wood hozzáteszi: "Felkérem a világ érdeklődő tudósait, hogy keressék fel az opnMe.com portált a molekuláink megtekintésére. Kezdeményezésünk sikerét az új kísérletek, kiadványok és a létrejött szakmai kapcsolatok száma alapján fogjuk mérni. Az innováció nyitottá, hozzáférhetővé tétele jól tükrözi azon törekvéseinket, hogy ledöntsük az orvosbiológiai kutatás útjában álló akadályokat, és a betegek számára új, áttörést jelentő gyógyszereket fejlesszünk ki."NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  A Boehringer Ingelheim és a Vanderbilt Egyetem együttműködése
  A Boehringer Ingelheim az innováció iránti elkötelezettsége
  A Boehringer Ingelheim 2016-ban sikeres évet zárt
  Új típusú CSR kezdeményezést támogat a Boehringer
  Allergiaellenes oldalt indít a Boehringer Ingelheim

További hírek ebben a kategóriában

a Az Allianz World Run 2018
2018-10-12 16:50
Növelheti a mellrák kockázatát a...
L'Oréal és az UNESCO az egészség...
Az ALDI idén is összefog a mellr...
Egészséges nassolás témában indí...