Hírek
20908 hír az adatbázisban
A 26. Magyar Innovációs Nagydíj pályázat
Marketinginfo.hu - 2017-11-28 17:41
Digitális

Keresik azokat a gazdasági társaságokat, melyek 2017-ben jelentős innovációs tevékenységet folytattak. Az Országházban, nagy nyilvánosság előtt átnyújtásra kerülő díjakra 2018. február 14-ig lehet jelentkezni.

2017. november 23-án, az MTA Klubjában hirdette meg a Magyar Innovációs Szövetség a 26. Magyar Innovációs Nagydíjat. A pályázaton azok a Magyarországon bejegyzett vállalkozások vehetnek részt, amelyek a 2017. évben kiemelkedő műszaki, gazdasági innovációs teljesítménnyel (új termékek, új eljárások, új szolgáltatások értékesítése) jelentős üzleti hasznot értek el.

A találkozón Dr. Pakucs János, a Magyar Innovációs Szövetség tiszteletbeli elnöke ismertette a jelentkezés feltételeit, az eddigi tapasztalatokat. A Pályázat először 1992-ben került kiírásra, az azóta eltelt 25 év során 1157 pályázat érkezett, s a 997 mérhető
innovációs teljesítmény közül 196 kapott innovációs díjat.

Az idei pályázaton a 2017. év legjelentősebb innovációs teljesítményét elismerő Magyar Innovációs Nagydíj mellett a kiemelkedő innovációs teljesítmények további hat kategóriában kaphatnak díjat. Az ünnepélyes átadásra 2018. március végén kerül
sor az Országházban.

A meghirdetésen a bírálóbizottság elnöke, Dr. Pálinkás József, mint az NKFI Hivatal elnöke tartott előadást, valamint a 2016. évi innovációs díjakat elnyert vállalkozások számoltak be a 2017. évi innovációs tevékenységükről.

Forrás: OS-Magyar Innovációs SzövetségNYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  A 77 Elektronika nyerte el a legrangosabb innovációs díjat
  Átadták a Magyar Innovációs Nagydíjat
  Orvostechnikai eszköz ért Innovációs Nagydíjat
  Magyar Innovációs Nagydíjat nyert a Bosch fúrókalapácsa

További hírek ebben a kategóriában

A hazai kkv-k digitalizáltsága
Közel 150 startup jelentkezett a...
A tervezett áram- és gázszünetek...
Felvásárlással hoznák be technol...