Hírek
20909 hír az adatbázisban
A Budaörsi Állatmenhely kutyáin segített az MSD
Marketinginfo.hu - 2017-11-16 11:33
CSR

Önkéntes nap keretében látogattak el az MSD dolgozói a Budaörsi Állatmenhelyre, ahol a telephely épületein végeztek felújítási munkálatokat.

Az állatgyógyászat regionális piacvezető vállalataként az MSD Animal Health elkötelezett a társállatok jólétének elősegítésében, legyen szó házi kedvencekről vagy menhelylakókról. A magyarországi iroda önkéntesei ezúttal a Budaörsi Állatmenhelynek nyújtottak segítő kezet. A kennelek és a telep kitakarítása és kifestése mellett a télre készülve az önkéntesek tűzifát is aprítottak. Az ajtók javítása és a karanténok szigetelése is a segítők fő feladatai közé tartozott. A felújítási munkálatokat követően az önkénteseknek a menhely lakóival is volt lehetőségük megismerkedni: a kutyákat sétára vitték, emellett 200 adag Exspot kullancs és bolha elleni rácseppentő oldatot adományoztak a kutyusoknak.

"Egyesületünk fenntartásának egyik alappillére az önkéntesség, így különösen nagy örömmel tölt el bennünket, hogy az MSD Animal Health önkéntes munkával és adománnyal is hozzájárult a menhelylakók egészségének védelméhez, valamint ahhoz, hogy a kutyáknak az örökbefogadásig a lehető legkomfortosabb környezetet biztosítsuk" - mondta el Tormási Mónika, a Budaörsi Állatmenhely önkéntes telepvezetője.

"Vállalatunk teljes tevékenysége az állatok jólétének elősegítésén alapul, napi teendőink mellett fontosnak tartjuk, hogy önkéntes munkával is segítsünk, ahol tudunk. Büszkék vagyunk arra, hogy ezúttal a Budaörsi Állatmenhely lakóit támogathattuk akciónkkal" - tette hozzá Dr. Szamkó Tamás, az MSD Animal Health Közép-Európai Társállat Divíziójának igazgatója.

A Budaörsi Állatmenhely jelenleg 60 kutyának és 60 cicának ad otthont. A kisállatok az MSD Animal Health adományának köszönhetően felkészülten, a külső paraziták ellen védve várják a telet. A kullancsok és bolhák elleni védelem az év minden szakaszában fontos, hiszen az élősködők a meleg nyári napok elteltével is aktívak maradnak.
NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Érrendszeri betegeknek indul megelőző program
  Új ügyfél a FLOW PR-nél

További hírek ebben a kategóriában

Családbarát programjaiért kitünt...
A PromoBox Magyar Termék ajándék...
Csökkentette szén-dioxid-kibocsá...
A P&G meghirdette a 2019. évi Ve...