Mobil bankfiókot állít forgalomba a Takarékbank
MTI + Marketinginfo.hu - 2017-09-29 12:44
Outdoor/indoor

Mobil bankfiókot állít forgalomba a Takarékbank, a pénzkiadó automatával is felszerelt kisbusz a jövő héttől járja a banki képviseletet nélkülöző településeket, valamint a fesztiválokat és rendezvényeket.

A mozgó bankfiók minden szempontból megfelel a bankbiztonsági szabályoknak, szolgáltatásait pedig lakossági és vállalati ügyfelek is igénybe vehetik, mivel lehetőséget biztosít többek között személyi kölcsön, Családi Otthonteremtési Kedvezmény és vállalkozói hitelek igénylésére, valamint folyószámla-kezelésre is. Hozzátették, hogy a buszban szakképzett banki ügyintéző utazik, így az ügyfelek személyre szabott pénzügyi tanácsokat is kérhetnek befektetéseikhez vagy a hitelválasztáshoz.

A közlemény idézi Vida Józsefet, a Takarékbank Zrt. elnök-vezérigazgatóját, aki hangsúlyozta: a takarékok közel annyi bankfiókot üzemeltetnek, mint az összes többi bank együttvéve és hamarosan új fejlesztéseket is bevezetnek.

A Takarék Csoport arra számít, hogy az új szolgáltatás népszerű lesz a kisebb települések lakói, vállalkozói és önkormányzatai körében. A mozgó bank különösen fontos újítás egy olyan időszakban, amikor a hitelintézetek sorra zárják be a vidéki fiókjaikat - írták.NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Újabb öt mozgó bankfiókot állít üzembe a Takarék Csoport
  Vida József lett a Takarékbank elnök-vezérigazgatója

További hírek ebben a kategóriában

A Mercedes-Benz kilátása a Szige...
A Zwack Unicum a Szigeten
Ehető tányér és napelemes tusoló...
Állatvédők a Sziget Fesztiválon