Hírek
20648 hír az adatbázisban
Új vezető a Deloitte-nál
Marketinginfo.hu - 2017-09-28 13:43
Karrier

Dorgai László július óta a technológiai és digitális üzletág vezetőjeként erősíti a Deloitte Magyarország csapatát.


Dorgai László a technológiai tanácsadás mellett a digitális technológiákért felel a magyarországi irodában. Az új vezető elmondta, "a tanácsadás az egyik leggyorsabban fejlődő üzletág a cégcsoporton belül. Az én feladatom tovább erősíteni a csapatot, kihasználva a régióban már eleve nagyon erős technológiai kompetenciánkat."

A szakember néhány év pénzintézeti, tőkepiaci és pénzpiaci kereskedői tapasztalat után projektvezetői, majd különböző vezető beosztásokban dolgozott az Intracom csoportnál. Az elmúlt 20 évben vezetőként 9 országban felelt rendszerintegrátori és tanácsadási projektekért elsősorban a távközlési, a pénzintézeti, valamint az energetikai, illetve közmű szektorokban.

"Rengeteg szó esik mostanában a digitális transzformációról és az olyan új technológiákról, mint például a blockchain, illetve a felhő alapú szolgáltatások, valamint olyan szabályozási kérdésekről, mint a fizetési iparág átalakítását célzó PSD2 direktíva. A hétköznapi szókincs részévé vált a fintech ökoszisztéma, miközben azt látjuk, hogy a legtöbb piaci szereplőben nem áll össze a kép, hogy a nagyvállalatoknak hogyan kellene reagálni a megváltozott játékszabályok közepette. Ügyfeleink a törvényi megfelelésen túl, illetve a stratégiai iránymutatás mellett konkrét megoldásokat várnak tőlünk, mi pedig egyedülálló módon teljes körű és kézzel fogható, egyénre szabott, mégis sztenderdeken alapuló megoldásokat tudunk kínálni nekik ezekre a kihívásokra úgy a tervezés, mint a megvalósítás szintjén" - mondta el Dorgai László, a Deloitte technológiai és digitális üzletágának vezetője.NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Új vezető ügyvéd a Deloitte Legalnél
  Új vezető a Deloitte Magyarország-nál
  Új vezető partner a Deloitte-nél
  Új partnerek a Deloitte Magyarországnál
  Új vezető a Deloitte-nél
  Kinevezték a Deloitte új EMEA-régió CFA vezetőjét
  Új partner a Deloitte-nél
  Új vezető a Deloitte Magyarország élén
  Új marketingvezető a Deloitte-nál
  Fenntarthatósági szakemberrel bővít a Deloitte
  Bővült a Deloitte vezetése
  Bővült a Deloitte vezetősége
  Új vezérigazgató a Deloitte Global élén
  Vezető-váltás a Deloitte HR osztályának élén
  Új vezető a Deloitte élén

További hírek ebben a kategóriában

Új kommunikációs vezető a Coca-C...
Új vezérigazgató-helyettes felel...
Új globális sales vezető a Getro...
Távozik Dávid Ferenc, a VOSZ főt...