Hírek
20909 hír az adatbázisban
Bővült a McDonald’s BringaMánia® App
Marketinginfo.hu - 2017-09-28 12:06
Egészségmarketing

Egy éve útjára indított BringaMánia App számos új város kerékpáros térképével és egy új funkcióval is gazdagodott, így az immár országos applikációval a fővároson kívül is egyre többen válhatnak "bringamániássá".

A kezdetben Budapesten és vonzáskörzetében használható BringaMánia App térképarchívumába bekerült több nagyváros Győr, Székesfehérvár, Szeged, Szombathely, Debrecen valamint a Velencei tó és a Balaton környékének kerékpáros útvonalai is, így már országos szinten alkalmazhatják a navigációs programot a túrázni vágyók, vagy éppen kerékpárjukat a mindennapi közlekedés során használók is.

A folyamatos térképbővítések mellett az applikáció funkciói is bővülnek. A legújabb bővítés a fitnesz funkció bevezetése volt. Az app méri a megtett kilométert, a sebességet, az elégetett kalóriát (kalkulálva a domborzati viszonyokkal is), valamint a bringázással töltött időt. Az így gyűjtött adatok tárolhatók és visszanézhetők. A funkció segítségével be lehet állítani egyéni célokat is az alkalmazásban, tehát, hogy adott napon, héten, esetleg hónapban hány percet vagy kilométert tervezünk bringázni, illetve mennyi kalóriát szeretnénk elégetni. A bringázás végeztével a kiértékelés megosztható a Facebookon.

A BringaMánia App a McDonald's BringaMánia programjának digitális kiterjesztése. A program célja, hogy minél szélesebb körben népszerűsítse a kerékpározást, mint családi kikapcsolódást, testmozgást és nem utolsó sorban tömegsportot. A mobilalkalmazás pedig az egyéni képességeknek, kerékpározási rutinnak legmegfelelőbb útvonalak megtalálásával kíván segítséget nyújtani a bicikliseknek.NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  A magyarok kerékpározási szokásairól
  A McDonald’s hazai termelői, nemzetközi piacokon
  Adománygyűjtő hét a McDonald’s-nál
  Sokan tekertek a McDonald’s bringatúrán
  Ötéves McDonald’s BringaMánia
  Bringamánia online
  Bringa mániás lett a McDonald's

További hírek ebben a kategóriában

a Az Allianz World Run 2018
2018-10-12 16:50
Növelheti a mellrák kockázatát a...
L'Oréal és az UNESCO az egészség...
Az ALDI idén is összefog a mellr...
Egészséges nassolás témában indí...