Hírek
20648 hír az adatbázisban
Most már ALDI-val is szervezhetünk az utazást
Marketinginfo.hu - 2017-09-28 11:20
Márkák

Az ALDI Magyarország Élelmiszer Bt. bejelentette, hogy az ALDI Dél több országához hasonlóan Magyarországon is utazással és szállással bővíti kínálatát.

Az ALDI Utazás márkanév alatt induló szolgáltatásban az ALDI Közép-Európa legnagyobb beutaztató ügynökségének, az Eurotours Internationalnek termékeit kínálja a magyar piacon.

Az ALDI DÉL, amelyhez az ALDI Magyarország is tartozik, több országban is kínál turisztikai termékeket ügyfelei számára: Németországban, Ausztriában és Svájcban is elérhetők már az online foglalható utazások és szállások. 2017. szeptember 21-étől az ALDI Magyarországon is elindított ezt a szolgáltatást: a www.aldi-utazas.hu weboldalon egyszerűen böngészhetnek és könnyen foglalhatnak az utazók a turisztikai ajánlatok széles köréből.

"Az ALDI Utazás bevezetése egy újabb fontos mérföldkő az ALDI Magyarország életében: az élelmiszerek és non-food termékek mellett immár egyéni és csoportos utazások is vásárolhatók online, továbbá a világ több ezer hoteljének szobái foglalhatók rajtunk keresztül. A szolgáltatás "Utazás. Jobban. Okosabban." szlogenje nem csupán egybecseng üzlethálózatunk jelmondatával, hanem tökéletesen kifejezi az ALDI értékeit: a szakértők által előreválogatott termékeink magas minősége kedvező árral párosul, a vásárlás pedig egyszerű és gyors, így pénzt és értékes időt takarítunk meg ügyfeleink számára" - mondja Bernhard Haider, az ALDI Magyarország Élelmiszer Bt. ügyvezető igazgatója. "Partnerünk és utazásszervezőnk Közép-Európa legnagyobb beutaztató ügynöksége az Eurotours International, így utasaink egy tőkeerős, 40 év tapasztalattal rendelkező cég széles ajánlatából választhatnak."

"A magyar utazók számára gondosan kiválasztott, hetente váltakozó tematikus utakat és szezonális ajánlatokat kínálunk. Számos ajánlatunk szól a családoknak és a legújabb utazási trendekre sokszor azelőtt reagálunk egy-egy új termékkel, hogy elterjednének a piacon. Az utazásukat idejekorán megtervezők extra kedvezményekre számíthatnak tőlünk" - mondta Helga Freund, az Eurotours International vezérigazgatója. "Az utazásukat egyénileg szervezők pedig könnyen foglalhatnak nálunk szállást a világ mintegy 55 000 hoteljének kínálatából, illetve több ezer repülőjáratra is vásárolhatnak jegyet" - tette hozzá.NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Az ALDI-nál is kezdődik a fesztiválszezon
  Nemzetközi IT-támogatási központot alakít ki az ALDI
  Karbonsemleges működés az ALDI-nál
  Sikeres magyar márkát vásárol meg az ALDI
  Egyre többen fordulnak az utazásközvetítőkhöz
  Az ALDI jelenléte a fesztiválokon
  Az ALDI támogatja a Go Pink kezdeményezést
  Az ALDI az ENSZ fenntarthatósági hálózatának tagjai közt
  Anastacia tervez ruhát az ALDI számára
  Pop-up üzletek az ALDI-tól
  Példaértékű munkaadó lett az ALDI Magyarország
  Zöldárammal látja el a MOL az ALDI Magyarországot
  Hosszú távú kutatási projektbe kezd az ALDI
  SuperStore-díjat nyert az ALDI
  Éjjel-nappalit nyit az ALDI

További hírek ebben a kategóriában

Elindult Győrben az Audi elektro...
Bemutatták a 2Rule sportmárkát
A Skoda Auto 653 ezer gépkocsit ...
Jelentősen növelte forgalmát és ...