Hírek
20657 hír az adatbázisban
Startup cégeknek indít innovációs programot a Mol
MTI + Marketinginfo.hu - 2017-09-26 11:53
CSR

Prototípussal rendelkező startup cégeknek hirdet programot a Mol-csoport, a nyertes pályázók a MOL kiskereskedelmi infrastruktúráján és vevőkörén tesztelhetik megoldásaikat - közölte a vállalat az MTI-vel.

A közlemény szerint a mobilitás, hűségmarketing és big data, csomagszállítás és elosztás, valamint a kiskereskedelem területén megoldásokat kínáló vállalkozások október 23-ig pályázhatnak online, a kezdeményezés szakmai felelőse a budapesti Design Terminál.

Az első körben kiválasztottak háromnapos szakmai felkészítésen vesznek részt. Ezt követően öt csapat juthat tovább a januárban induló három hónapos programra, ahol egyéni és mentori támogatást kapnak a Mol-csoport üzleti vezetőitől, valamint a Design Terminál szakértőitől, emellett workshopokon vehetnek részt és irodahelyiséget is kapnak, a program végén pedig beszállítóként hosszú távú partneri együttműködést alakíthatnak ki a Mollal.

A vállalat hangsúlyozta: a pályázattal azokat kívánják megszólítani, akik a Mol 2030 stratégiájához illeszkedő szolgáltatásokon dolgoznak. A cég stratégiája szerint a technológiai fejlődés és az új fogyasztói szokások átalakítják az iparágat - különösen a kiskereskedelmet -, ezért a Mol kiemelt figyelmet fordít a mobilitási megoldások és a vevőélmény fejlesztésére - írták.NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Autómegosztó szolgáltatást indított a Mol
  Új pénzügyi igazgató a MOL Magyarországnál
  A Mol Romániában is jótékonykodik
  Ismét a MOL a Szolnoki Olaj főtámogatója
  Támogatás Hosszú Katinkától és a Mol-tól
  44 ezer forinttól indul a tanévkezdés
  Indul a nevezés a Zöld Béka Díjért
  Pro urbe díjat kapott a Mol-csoport vezérigazgatója
  Nyári slágertermékek az e-MAG szerint
  Nőtt a Henkel árbevétele
  Rekord mennyiségű sütőolajat gyűjtött össze a MOL

További hírek ebben a kategóriában

A KORE és a NaturAqua új eszköze...
Csökkent az eladott nejlonzacskó...
A repülőtéri ivászat elleni kamp...
Új játékelemeket kapott dm pályá...