Hírek
20657 hír az adatbázisban
Új üzemet épít a SPAR Üllőn
Marketinginfo.hu - 2017-09-25 15:23
Kereskedelem

Több mint 1,2 milliárd forintos beruházás keretében valósul meg a SPAR Magyarország Kereskedelmi Kft. új üzeme.

A vállalat üllői logisztikai központjának területén épülő létesítményben majonézes saláták és szendvicsek összeállítását végzik majd.

"A fogyasztói igények változásával az elmúlt években jelentősen megnőtt a kereslet az olyan élelmiszerek iránt, amelyek gyors, ugyanakkor minőségi, tartalmas étkezést jelentenek a rohanó hétköznapokon. A SPAR termékfejlesztései között fontos helyen áll a convenience, azaz a kényelmi termékek bővítése. Ma már 105 SPAR és INTERSPAR áruházban találkozhatnak a vásárlók a minőségi alapanyagokból készült hideg szendvics- és salátakínálatunkkal. Vásárlóink szélesebb körű kiszolgálása érdekében úgy döntöttünk, hogy ezeket a termékeket egy önálló gyártóegységben, az új és korszerű SPAR ENJOY! Convenience üzemben állítják össze munkatársaink a jövőben", hangsúlyozta Maczelka Márk kommunikációs vezető.

Az 1500 négyzetméteres üzem építése 2017 júliusában kezdődött, és átadása 2018 elejére várható. A zöldmezős beruházás költségvetése mintegy 1,2 milliárd forint, amelyből a technológia és a berendezések 250 millió forintba kerülnek. A legmagasabb élelmiszerbiztonsági követelményeknek megfelelő létesítmény két csomagolósorral fog működni. A beruházást a SPAR saját erőből valósítja meg, s az első fázis várhatóan ötven munkahelyet teremt majd.

Az üllői convenience üzemben a legmodernebb technológiával, többféle kiszerelésben, 15 féle majonéz alapú saláta és 15 féle szendvics készül 2018 tavaszától, de a későbbiekben a választék folyamatosan bővülni fog. A húskészítményt tartalmazó szendvicsekbe és salátákba a SPAR bicskei Regnum húsüzemében készülő minőségi termékek kerülnek. A vállalat rövidtávú célja, hogy az ország az összes SPAR, City SPAR és INTERSPAR áruházát ellássa az Üllőn készülő minőségi termékekkel.NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  A SPAR 2025-től nem forgalmaz ketreces tartásból származó tojásokat
  Sikeres volt a bértárgyalás a SPAR és a KASZ között
  Két üzletet nyitott újra a SPAR
  Önkiszolgáló kasszák segítik a vásárlást a SPAR-nál
  Újranyitott három SPAR áruház
  A SPAR 13. havi bért biztosít munkatársainak
  SPAR-terem az egyetemen
  Superbrands-díjat kapott a SPAR
  Cannes-ban díjazták a SPAR reklámfilmjét
  Életmódváltásra buzdít a SPAR
  Közösségi ház nyílt Érden
  Újabb négy üzletét modernizálta a SPAR
  Megújul a tatabányai INTERSPAR
  Félmilliárd forint a SPAR felújítására
  Bővült a SPAR franchise
  Új üzletet nyitott a SPAR Budán
  Öt üzletét modernizálta a SPAR

További hírek ebben a kategóriában

Egymilliárdból újult meg a Csepe...
5000 napja nyitott ki először a ...
Forgalomnövekedést vár a Rossman...
IKEA kisebb üzletek Nagybritániá...