Hírek
20657 hír az adatbázisban
Új vegán termékcsalád a SPAR-ban
Marketinginfo.hu - 2017-09-25 09:03
Márkák

A SPAR Magyarország a növényi alapú élelmiszereket gyártó német Veganz márka sikertermékeivel gazdagítja kínálatát.

A több mint 60 különféle termék között olyan finomságok találhatóak a SPAR dedikált üzleteiben, mint az organikus növényi tejek, természetes édesítők, különféle magkrémek, magas fehérjetartalmú proteinporok, valamint változatos édességek és kekszek.

"Egyre nagyobb az igény a növényi alapú ételek iránt, miután egyre többen választják az állati eredetű táplálékot mellőző életmódot. Sokan egészségügyi okokból, gyakorta tojás-, tejfehérje érzékenység és allergia miatt, vagy diétázás végett, esetleg egyszerűen kíváncsiságból, olykor pedig elvi megfontolásból döntenek a vegán étkezés mellett. A kezdetek óta kiemelt jelentőséget tulajdonítunk az egészséges életmód népszerűsítésének, amelyeknek legfontosabb eleme a tudatos táplálkozás. Ezért a nyugat-európai trendnek megfelelően folyamatosan bővítjük az egészséges életformát támogató termékeink választékát" - mondta Maczelka Márk, a SPAR kommunikációs vezetője.

A Veganz a növényi alapú élelmiszerek márkája. A 2011-es berlini alapítást követően a vállalat Európa egyik legelső vegán áruházláncaként vált ismertté. Sokszínű és életigenlő vállalati filozófiájával a fiatal cégnek sikerült megváltoztatni a vegánságra vonatkozó előítéleteket, és meghonosítani az európai piacon az új táplálkozási trendet. A Veganz folyamatosan bővülő árupalettája garantálja, hogy mindenki megtalálja a kedvére valót. A vállalat különösen nagy hangsúlyt fektet a minőségellenőrzésre, az egyenletesen jó minőségre és egyedülálló ízre, hiszen számukra a vegánság nem csupán beállítottság, hanem ízek kérdése is. Így válik mindenki számára a vegán életmód és életérzés könnyűvé, rendkívül finommá, illetve könnyedén megvalósíthatóvá.NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Önkiszolgáló kasszák segítik a vásárlást a SPAR-nál
  Cannes-ban díjazták a SPAR reklámfilmjét
  Életmódváltásra buzdít a SPAR
  Jöhetnek a vegán kozmetikumok
  Vega embléma az Aldiban
  Megnyitja első vegetáriánus éttermeit a McDonald’s

További hírek ebben a kategóriában

A Ruszatom Szerviz képviselet Ma...
Nőtt a Zwack Unicum Nyrt. árbevé...
Új vállalatot alapított a Ford a...
A Starbucks és az Alibaba straté...