Hírek
20648 hír az adatbázisban
Több beruházást tervez jövőre az Auchan
MTI + Marketinginfo.hu - 2017-09-06 13:02
Kereskedelem

Tizenhét milliárd forint értékű beruházást tervez az Auchan Magyarország Kft. 2018-ban Magyarországon, a kereskedelmi cég az elkövetkező években 30 szupermarketet nyit, és erőteljes expanziót tervez.

A társaság szupermarket-hálózatának első üzletét szombaton Szekszárdon nyitotta meg; a lépéssel a vállalat célja, hogy 19 hipermarketje, 18 töltőállomása valamint online áruháza mellett egy újabb formátummal erősítse magyarországi pozícióját - írták közleményükben.

A cég az elmúlt 19 évben több mint 200 milliárd forintot fektetett be Magyarországon, és további hipermarketek, vásárlóközeli szupermarketek, kis boltok, valamint franchise egységek nyitását tervezi.

A 30 főt foglalkoztató szekszárdi üzletet a belvárosban alakították ki, az új kereskedelmi egységek helyének kiválasztásánál előtérbe helyezik a városközponti részeket - írták.

Közlésük szerint a - 2016-ban 350 milliárd forintos bruttó forgalmat bonyolított, és 3,6 milliárd forintos eredményt elért - cég idén mindkét téren további fejlődést tervez, a vállalat eredményét és forgalmát a szupermarket-hálózat és az online áruház növekedése határozza majd meg.

A létszám alakulásáról azt írták: a közel 7000 főt, köztük közel 400 megváltozott munkaképességű embert foglalkoztató társaság az áruházak nyitásával párhuzamosan növeli dolgozóinak számát.

Az áruházláncban a vásárlások száma tavaly 43 millió volt, ami 3 százalékkal, 2016-os bruttó forgalma 3,8 százalékkal haladta meg az egy évvel korábbit.NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Tovább terjeszkedik az Auchan
  Bővíti szolgáltatásait az Auchan Magyarországon
  Az Auchan első szupermarketje Szekszárdon
  Növekedést ért el az Auchan
  Az Auchan Retail programja
  Országos kampány indult a nyúlhús-fogyasztásért
  Speciális bevásárlókocsikat vezet be az Auchan
  Tortasütő versennyel ünnepli születésnapját az Auchan
  400 tonna élelmiszer a rászorulóknak
  Egyszerre két árveréssel nyit az áruházlánc

További hírek ebben a kategóriában

5000 napja nyitott ki először a ...
Forgalomnövekedést vár a Rossman...
IKEA kisebb üzletek Nagybritániá...
Az Aldi visszahívta Gardenline f...