Az Invitel különleges installációt mutatott be Gyulán
Médiainfó - www.mediainfo.hu - 2017-08-02 09:57
Outdoor/indoor

Az Invitel hálózatfejlesztéseinek köszönhetően egyre több Békés megyei településen érhető el a cég gyors internet és HD minőségű televíziós szolgáltatása.

A saját erőforrásból finanszírozott fejlesztések mellett a Szupergyors Internet Program keretében is több járást elnyert az Invitel, így a gyulai mellett a mezőkovácsi, a szarvasi, a békési és a szeghalmi járások egyes településein is várhatóak hálózatfejlesztések. Ehhez is kapcsolódva állította ki a cég legújabb installációját Gyulán, amivel felhívja a figyelmet a hagyományos és HD képminőség közötti különbségre.

Az elmúlt években több fejlesztést valósított meg az Invitel Gyulán, így a helyi háztartások 80%-a számára elérhetővé vált a cég gyors internet és HD minőségű televízió szolgáltatása. Éppen ezért július végén az Invitel meglepetéssel érkezett: Eigel István - Vásárhelyi Pál utcai buszpályaudvarnál található - 'Vándormadarak' című mozaikfalához kihelyeztek egy installációt, amely szeptember közepéig megtekinthető. A műalkotás, mivel mozaik technikával készült, nagyszerű lehetőséget kínál arra, hogy az Invitel úgy tisztelegjen egy helyi alkotás előtt, hogy ezzel nem csak a gyulaiak számára már megszokottá vált műre hívja fel újra a figyelmet, hanem bemutassa a hagyományos és a HD képminőség közötti különbségeket. A hagyományos televíziózással szemben a HD részletekben gazdag, szabad szemmel is nagy felbontású képminőséget biztosít, így a családi, éjszakába nyúló filmnézések is emlékezetesebbek lesznek.NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Korcsolyázók a phjongcshangi téli olimpián
  Nem mindennapi installáció a Duna-korzón
  Vállalkozásom a weben Invitel kisvállalati online kutatás
  Nyitottak az internetes marketingalkalmazásokra a kkv-k
  Zöldebbre vált az Invitel Csoport
  Invitel: így lehet biztonságos az online vásárlás
  Ajándékozásra invitál az Invitel
  Újdonságok az Invitel innovációs pályázatán

További hírek ebben a kategóriában

Jubileumi mozdony hirdeti a MÁV ...
A SPAR dinnye-roadshow
Kitelepült az EFOTT-ra a Mercede...
A Rossmann Beauty Land következő...