Hírek
20648 hír az adatbázisban
Példaértékű munkaadó lett az ALDI Magyarország
Marketinginfo.hu - 2017-06-21 16:47
Kereskedelem

Az ALDI Magyarország elnyerte a Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara (DUIHK) "Megbízható Munkaadó 2017/18" díját.

Jelentős szakmai elismerést kapott az ALDI Magyarország Élelmiszer Bt. felelős munkaadói tevékenységéért. A Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara pályázatot hirdetett magyarországi vállalatok számára, amely során a Kamara által felkért zsűri a munkatársaik munka- és életkörülményeiről mások számára is példaértékűen gondoskodó szervezeteket kereste. A kiírás hét, humánerőforrás-gazdálkodással kapcsolatos területen, közel hatvan szempont alapján értékelte a pályázók felelős munkaadói gyakorlatát. Az ALDI Magyarország Élelmiszer Bt. pályázata alapján elnyerte a "Megbízható Munkaadó 2017/18" díjat.

"Örömmel tölt el, hogy egy neves szervezet szakmai zsűrije is visszaigazolja humánerőforrás-politikánkat. Az ALDI magyarországi megjelenése óta törekszik arra, hogy a kiskereskedelem területén minden pozícióban a lehető legmagasabb béreket és kiemelkedően jó munkakörülményeket nyújtson. Nagyra értékeljük munkatársaink lelkiismeretes munkáját, hiszen termékeink minősége és ára mellett képzett és motivált dolgozóink jelentik sikerünk zálogát. Nemcsak a magyarországi kereskedelmi átlagot jóval meghaladó bérezéssel, modern munkahellyel és továbbképzési lehetőségekkel, hanem részmunkaidőben végezhető pozíciókkal, rugalmas munkavégzéssel, egyes munkakörökben pedig külföldi munkavégzési lehetőséggel tesszük az ALDI-t még vonzóbb munkahellyé. Ezzel kívánunk vásárlóink mellett dolgozóinknak is hosszú távon kiszámítható és megbízható partnerei lenni" - nyilatkozta Bernhard Haider, az ALDI Magyarország Élelmiszer Bt. ügyvezető igazgatója a díj átadóján.

A DUIHK által kiírt díjra érkező pályázatokat egy öttagú szakmai zsűri véleményezte. Döntésük alapján az elismerést két évre ítélték oda a nyertesek - így az ALDI Magyarország - számára.NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Megbízható munkaadó lett a Hauni
  Nemzetközi IT-támogatási központot alakít ki az ALDI
  Országosan egységes bértáblát alkalmaz az Aldi
  Zöld kezdeményezések az ALDI-nál
  Jól megy a német vállalatoknak
  Az ALDI jelenléte a fesztiválokon
  Az ALDI támogatja a Go Pink kezdeményezést
  Most már ALDI-val is szervezhetünk az utazást
  Az ALDI az ENSZ fenntarthatósági hálózatának tagjai közt
  Anastacia tervez ruhát az ALDI számára
  Pop-up üzletek az ALDI-tól

További hírek ebben a kategóriában

5000 napja nyitott ki először a ...
Forgalomnövekedést vár a Rossman...
IKEA kisebb üzletek Nagybritániá...
Az Aldi visszahívta Gardenline f...