Hírek
20657 hír az adatbázisban
A legjobb munkaadók között a Lidl Magyarország
Marketinginfo.hu - 2017-06-14 09:49
Kereskedelem

Újabb elismeréssel jutalmazták a Lidl Magyarország munkaadói tevékenységét. A Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara (DUIHK) múlt héten adta át a "Megbízható Munkaadó 2017/18" elismerést.

A Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara idén is átadta a "Megbízható Munkaadó 2017/18" elismerését, melyet a Lidl Magyarország képviseletében Tőzsér Judit, vállalati kommunikációs vezető vett át. "Büszkék vagyunk arra, hogy a vállalat munkaadói tevékenységét a szakmai zsűri a legjobbak között tartja számon." - fogalmazott a díj kapcsán.

A pályázat során a vállalatok hét humánerő-gazdálkodással kapcsolatos területen végzett tevékenységét vették figyelembe, többek között a javadalmazási rendszert, a szociális-jóléti juttatásokat, az egészség és a munkakörülményeket helyezték középpontba.

Az öttagú zsűrit képviselő Karácsony Zoltán elmondta: "A Díj célja a példaértékű munkakörülmények biztosítására irányuló kezdeményezések elismerése, ami a munkaadók számára is fontos eszköze a jól képzett és elkötelezett munkatársak megtartásának illetőleg megnyerésének." Az elismerést Cseresnyés Péter, a Nemzetgazdasági Minisztérium munkaerőpiacért és képzésért felelős államtitkára, valamint Lieselore Cyrus, a Németországi Szövetségi Köztársaság Nagykövetségének ügyvivője adták át.

A Lidl Magyarországot idén már harmadik alkalommal emelték ki a hazai munkaadók közül: 2017 első negyedévében az MPRSz Employer Branding díjjal, valamint a Global CSR Excellence & Leadership Awards elismerésével jutalmazták a vállalat munkavállalóiért végzett tevékenységét.NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Megbízható munkaadó lett a Hauni
  A 36. Lidl Balaton-átúszás
  Ismét Superbrands-díjas a Lidl
  Újabb három díjat nyert idén a Lidl
  Jól megy a német vállalatoknak
  Két áruházával is SuperStore díjat nyert a Lidl Magyarország
  Látványos divatshow a Lidl-nél
  Tarolt a Lidl a Magyar Termék Nagydíj idei versenyén
  Heidi Klum és a Lidl első közös kollekciója
  Több mint 8000 résztvevő a 35. Lidl Balaton-átúszáson
  Employer branding díjakat nyert a Lidl
  5 kategóriában nyerte el az Év terméke díjat a Lidl
  A Lidl sajátmárkás termékeket elismertek
  Díjazták a Lidl-t
  Rangos CSR-díj a Lidl-nek
  Iskolát díjazott a Lidl
  Boltszámban a Lidl átvette a vezetést az Alditól
  Tovább terjeszkedik a Lidl

További hírek ebben a kategóriában

Egymilliárdból újult meg a Csepe...
5000 napja nyitott ki először a ...
Forgalomnövekedést vár a Rossman...
IKEA kisebb üzletek Nagybritániá...