Hírek
18173 hír az adatbázisban
Tisztítószer adomány a Henkeltől
Marketinginfo.hu - 2017-04-19 12:43
CSR

Több mint 1,5 millió forint értékű tisztítószer adománnyal támogatta a Henkel Magyarország Kft. Laundry & Home Care üzletága Budapesten a Bethesda Gyermekkórházat és a Szilágyi Erzsébet Lakásotthonos Gyermekotthont.

A Henkel Magyarország Kft. Laundry & Home Care üzletág mosó- és tisztítószer adománya nagy segítség, ezzel a több mint másfél millió forint értékű támogatással az intézmények egy éves működésükhöz elegendő termékekhez jutottak.

A Henkel Magyarország Kft. partnereivel, fogyasztóval és jótékonysági szervezetekkel, sőt a társadalmilag elkötelezett aktív és nyugalmazott munkatársaival rendszeresen támogat különböző jótékony célokat. Az oktatás és a tudomány, a művészet és a kultúra, a sport és az egészség, valamint szociális támogatás témájú kezdeményezéseket pénzügyi adományok mellett termékeivel, továbbá munkatársai önkéntes tevékenységével segíti.

Örömünkre szolgál, hogy termékeinkkel ezúttal segíteni tudtunk egy gyermekkórháznak, amely az így megtakarított forrásait a gyógyításhoz szükséges eszközök beszerzésére fordíthatja - mondta Güray Yildiz, Laundry & Home Care üzletág igazgatója.
NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Fenntarthatóság a Henkelnél
  Fenntarthatósági elismerések a Henkelnek
  A Henkelé a Zöld Béka-díj
  Víztakarékosságra buzdít a Henkel
  Új játszótér a Henkel és a Rossmann segítségével
  Elismerték a Henkel fenntarthatósági teljesítményét
  2,3 millió forintot gyűjtöttek a Persil és a Silan vásárlói
  Teljesültek a Henkel fenntarthatósági tervei

További hírek ebben a kategóriában

Electrolux 2016. évi Fenntarthat...
Egy tusfürdő 32 tengerimalac árá...
Idén is BME-t támogat a Siemens
Több izgalmas közösségi programo...