Hírek
19426 hír az adatbázisban
A BMW Group új reklámfilmje
Marketinginfo.hu - 2017-03-30 13:25
Reklám

A BMW Group centenáriuma alkalmából kidolgozott "THE NEXT 100 YEARS" vállalati kampány egy újabb jövőbe mutató rövidfilmmel folytatódik.

"A NEW ERA" címet viselő alkotásban most először látható egymás mellett a BMW Group centenáriuma alkalmából bemutatott négy futurisztikus járműtanulmány. A világ vezető prémium autó- és motorkerékpár-gyártó vállalata egy évvel fennállása századik évfordulója után újra előtérbe helyezi "THE NEXT 100 YEARS" kampányát.

"A NEW ERA" a vállalatcsoport második olyan rövidfilmje, amelyben a BMW Group négy prémiummárkája, a BMW, a MINI, a Rolls-Royce és a BMW Motorrad egy közös, holisztikus jövőkép vízióját vetíti előre.Azáltal, hogy a virtuális vásznon most először gurul egymás mellé a BMW Group négy futurisztikus járműtanulmánya, "A NEW ERA" a vállalatcsoport centenáriumára kidolgozott "THE NEXT 100 YEARS" vállalati kampány kiváló folytatása. A jövőbe mutató járműtechnológiák és az úttörő innovációk mindig is a BMW Group márkaarculatának meghatározó alappillérei voltak - azon példaértékű, kiváló szaktudással rendelkező tervezőmérnökeinknek köszönhetően, akik munkájuk során a mobilitás iránti szenvedélyükből merítik az ihletet.NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  A két-és négykerekű csillagok rendhagyó szépségversenye
  Keresettek az elektromos BMW-k
  Új márkastratégia jön a BMW-nél
  Új márkaarculattal ünnepli a centenáriumot a BMW

További hírek ebben a kategóriában

a Idén is tarolt az ACG
2017-12-11 14:02
Jogsértő reklám miatt kapott bír...
Médiaelemzés a sörágazatban
Hosszú Katinkával debütál a Huaw...
Jogsértő Black Friday reklám mia...
Online marketing specialista
A 3DHISTECH a digitális mikroszkópok fejlesztésében és gyártásában élenjáró...