Hat szállodában találkozhatnak a gyerekek kedvenceikkel
Médiainfó - www.mediainfo.hu - 2017-03-09 11:00
Outdoor/indoor

Óriás kirakóssal, medúzavadászattal, lufis állomással és számos egyéb izgalmas játékkal várja a legifjabbakat a Nickelodeon Játszópark.

Március 11-én rajtol a Nickelodeon Játszópark Harkányban. A gyerekcsatorna által megálmodott mobil játékállomásokat hat wellness hotelben érhetik el az érdeklődők, ahol a kicsik az izgalmas játékok mellett kedvenc rajzfilmhőseikkel, SpongyaBobbal és Dórával is találkozhatnak. A Száraz Játszóparkban akadálypálya, óriás kirakós és léclabda, Dóra Tudás állomásán pedig fejtörők várják a lurkókat. A Vizes Játszóparkban két lufis szakasz nyújt mókás időtöltést, de a medúzavadászat sem maradhat el: a kicsiknek a tenger fenekén élő vízi élőlények közül kell kihalászniuk a medúzákat, ügyelve, hogy más halacska még véletlenül se kerüljön a hálójukba.

A Játszóparkokban a látogatók pontgyűjtéssel ajándékokat is nyerhetnek: a 14 év alatti gyerekek a feladatok teljesítésével pecsétet szerezhetnek és miután négyet összegyűjtenek, értékes Nickelodeon nyeremény vár rájuk. A részvétel nem kizárólag a szálloda vendégei számára lehetséges, hiszen a recepciókon kérhető karszalaggal bárki beléphet a játékok Kánaánjába.NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  SpongyaBob a Tropicariumban
  A Nickelodeon játék napja
  SpongyaBobbal rajtoltak gyerekek a Runway Runon
  Indul a NyárON NickelodeON országos road-show
  Nickelodeon-figurák a Viacom karitatív napján
  Gyerekruhákra költözik SpongyaBob

További hírek ebben a kategóriában

Újrahasznosított kabátok a kóbor...
Az idei OTP Bank Fogászati Roads...
Az ügyfelek testreszabása a kese...
A Gardena a természetért