Hírek
20909 hír az adatbázisban
Prémium a Continentaltól
Marketinginfo.hu - 2017-03-08 11:48
CSR

A Continental 150 millió euró értékű nyereségrészesedési prémiumot oszt ki munkatársainak.

A műszaki területen vezető szerepet betöltő Continental világszerte megjutalmazza munkatársai teljesítményét. A vállalat a 2016. évi sikeres üzleti eredménye után világszerte, előreláthatóan 150 millió eurós összeget oszt szét az erre jogosult kollégái között. "Valamennyi munkatársunk nagyfokú elkötelezettségére minden nap szükség van. A nyereségrészesedési prémium által kívánjuk elismerni a munkavállalóink azon erőfeszítéseit, mellyel jelentősen hozzájárulnak vállalatunk fenntartható értékteremtéséhez. Számunkra kiemelten fontos, hogy a vállalati értékteremtés céljából kifejezzük a határokon átívelő összetartozásunkat", mondta Dr. Ariane Reinhart, a Continental Igazgatótanácsának tagja.

A nyereségrészesedési prémium program a vállalati értékteremtésen alapul. A prémium összegek kiszámítása országonként változik. A kalkuláció során figyelembe veszik az adott országban érvényes jogszabályokat, valamint a jövedelemszinteket. Ennek alapján a nyereségrészesedési prémium összege kollégánként 1 050 euró vagy 520 euró közelében alakul az egyes országokban.

A 2016. évre a teljes munkaidőben foglalkoztatott munkatársak részére a Continental nyereségrészesedési prémium összege Magyarországon bruttó 163.918 forint. A prémiumot azok a munkavállalók kapják meg, akik a teljes 2016-os évben valamelyik hazai Continental Corporation vállalatnál voltak alkalmazásban, és akik a kifizetés idején is munkaviszonyban állnak.

A prémium összege az előző évhez képest alacsonyabb, mivel a vállalati értékteremtéshez való hozzájárulás egymástól független tényezők miatt a 2016-os üzleti évben alacsonyabb volt. Ugyanakkor nőtt a jogosult dolgozók száma.NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Félmillió forintos adomány a Continentaltól
  Két elismerést is kapott a Continental
  Az okostelefon használata autókulcsként
  Megállapodást kötött a Continental és az Óbudai Egyetem
  Continental sikere a szponzoráció után
  A Continental a CES 2017-es Innovációs Díját nyerte el
  Csalódott a fiatalokban a Continental
  Gyakornoki programok versenyeznek
  Közös projektben a Volvo és a Continental
  Kreatív installációt készített a Continental
  Az online vásárlás a gumiabroncs piacot is elérte
  Az autósok előítéleteit kutatta a Continental

További hírek ebben a kategóriában

Családbarát programjaiért kitünt...
A PromoBox Magyar Termék ajándék...
Csökkentette szén-dioxid-kibocsá...
A P&G meghirdette a 2019. évi Ve...