Hírek
20648 hír az adatbázisban
Korszerűbb és innovatívabb logóra vált az ALDI
Marketinginfo.hu - 2017-03-06 11:13
Márkák

Az ALDI logó megújul, a dizájnváltás nemcsak a magyar ikonikus emblémát, hanem az ALDI SÜD vállalatcsoporthoz tartozó mind a kilenc ország logóját érinti.

Az ismerős piros, sötétkék, ciánkék és sárga színekből álló ALDI logó a teljes Hofer csoporton belül frissebb, lendületesebb külsőt kap, amelyben visszatükröződik az a dinamikus fejlődés és azok az innovatív változások, fejlesztések, amelyek az elmúlt években jellemezték a vállalatcsoportot. Az üzletlánc nemcsak a magyar piacon, hanem nemzetközi fronton is erősítette jelenlétét, folyamatosan növeli termékkínálatát és hamarosan Olaszországban nyit új lehetőségek felé. Az új logó, amelyre az ALDI országok 2017 júniusától váltanak, megfelel az elvárásoknak: könnyen és rugalmasan használható a különböző médiafelületeken, kreatívokon, a korszerű, innovatív dizájnnak köszönhetően pedig valamennyi ALDI ország arculatához illeszkedik.

"Modern vállalatként az ALDI lépést tart a korral, amely nemcsak innovatív szolgáltatásainkban, egyre szélesedő termékkínálatunkban és vállalati felelősségvállalási tevékenységeinkben nyilvánul meg, hanem dinamikusan növekvő hálózatunkban is, ahol a környezettudatosság mellett a modern kialakításra, dizájnra is nagy hangsúlyt fektetünk" - mondta Günther Helm, a Hofer csoport elnök-vezérigazgatója és Bernhard Haider, az ALDI Magyarország Élelmiszer Bt. ügyvezető igazgatója.NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Az ALDI támogatja a Go Pink kezdeményezést
  Anastacia tervez ruhát az ALDI számára
  Hosszú távú kutatási projektbe kezd az ALDI
  SuperStore-díjat nyert az ALDI
  Két új áruházzal bővül az ALDI
  Másodszor Superbrands-díjas az ALDI
  Egyre népszerűbb az Aldi
  Egyszerű, de nagyszerű az Aldi arculata
  Az Aldi a top márka a briteknél
  Vega embléma az Aldiban

További hírek ebben a kategóriában

Elindult Győrben az Audi elektro...
Bemutatták a 2Rule sportmárkát
A Skoda Auto 653 ezer gépkocsit ...
Jelentősen növelte forgalmát és ...