Hírek
18186 hír az adatbázisban
Összefogtak a hazai Seat kereskedők
Marketinginfo.hu - 2017-01-31 14:35
CSR

A Duna Autó Zrt. közel 100 ezer forint értékű adománnyal támogatta a III. kerületi Családok Átmeneti Otthonát egy országos jótékonysági kezdeményezés keretében.

A tekintélyes múltra visszatekintő márkakereskedés az otthon kérésére vállalta egy kiváló minőségű fészekhinta beszerzését. "Társaságunk szívén viseli a nehéz helyzetben lévő családok, gyermekek és édesanyák sorsát, ezért örömmel járult hozzá az intézmény játszóterének felújításához" - jegyezte meg Szabó Emese, a Duna Autó Zrt. kereskedelmi vezetője. Hozzátette: a Duna Autó Zrt. számára kiemelten fontos a helyi szintű társadalmi felelősségvállalás.

A kezdeményezés a Seat márkakereskedők jótékonysági felhívásának keretében valósult meg. Ennek részeként minden, a programban részt vevő márkakereskedés 2016. december 1. és 22. között tesztvezetést hirdetett Seat márkájú személyautókra. "Adományainkat tesztvezetésenként 1000 forinttal növeltük, ennek köszönhetően jöhetett össze egy jelentősebb összeg" - tette hozzá Duna Autó Zrt. kereskedelmi igazgatója.

"Az otthon lakóinak nevében hálásan köszönöm a Duna Autónak a folyamatos támogatást. A gyerekek számára különösen fontos, hogy minél családiasabb környezetben tölthessék itt az időt. Ezért is örülünk, ha fejleszteni tudjuk a játszóterünket, ezzel elősegítve a környezetünk szépítését" - jegyezte meg Fatér András, a III. kerületi Családok Átmeneti Otthonának szakmai vezetője.

A III. kerületi Családok Átmeneti Otthonának célja, hogy támogassa az otthontalanná vált, vagy krízishelyzetbe került gyermekes családokat, egyedülálló anyákat.
NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Ezredik autó a Duna Autó Zrt-nél
  Támogatás a Duna Autó-tól
  SEAT-mint teli olimpia szponzora
  Skoda versenyautót rajzoltak a gyerekek

További hírek ebben a kategóriában

Négylábúval az easyJet-en
A Scania elnyerte a 2017-es Zöld...
Tovább támogatja a Haladást néva...
Hörmann különdíj a BME építészha...