Hírek
18186 hír az adatbázisban
Élre kormányozta magát a Suzuki
Marketinginfo.hu - 2016-11-30 09:04
Márkák

A január 1. és október 31. között forgalomba helyezett 8836 autóval a Suzuki visszatért a személyautó-értékesítési rangsor élére. Kereken 1000 darabbal több új Suzuki kapott magyar rendszámot, mint Opel.

A Swift még mindig a kiskategória legkeresettebb autója, a Vitara pedig az SUV-szegmenst vezeti, a Datahouse adatai szerint 23,6 százalékos részesedéssel. Az október végéig forgalomba helyezett 5255 autó 85 százalékos növekedés a tavalyi év első tíz hónapjához viszonyítva. Nyár elejétől szerepel a kínálatban a Baleno, amely egy német autós lap fogyasztási versenyén 3,14 liter/100 kilométer eredményt ért el közúti forgalomban.

A vásárlók hűsége és elégedettsége arra ösztönözte a Suzukit, hogy a Vitara S és a megújult SX4 S-Cross főszereplésével készítsen egy saját gyártású reklámfilmet. A reklámfilm-forgatás költségei miatt a legtöbb márka a nemzetközi spotokat használja, de a Suzuki egy magyar környezetben játszódó alkotással kívánt köszönetet mondani a vásárlóknak támogatásukért, amivel kitüntetik a márkát.Jövőre a Magyar Suzuki életében talán a legfontosabb változás a Swift modellváltásához kapcsolódik. A kisautó 25 év után kikerül az esztergomi gyártmánypalettáról, mivel utóda Japánból érkezik az európai piacokra. Esztergom a jövőben tisztán terepjáró-gyártóbázissá válhat.
NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  A 3 milliomodik Suzuki Magyarországon
  Az Opel új tulajdonosa fejlesztene a magyarországi gyártást?
  Az Opel sikermárkává vált 25 év alatt
  Növekedésre számít a Suzuki az idén a magyar piacon
  A Suzuki és a Toyota megállapodást kötött
  Rekordévet zárt az Opel magyarországi gyára
  Folytatja márkaoffenzíva programját a Suzuki

További hírek ebben a kategóriában

Mihalik Enikő és Freddie a Coca-...
Jól megy a Lufthansának
Sikeres első negyedévét zárta a ...
Franchise-hálózattá alakul a Zin...