Hírek
20534 hír az adatbázisban
Drónokat tesztel a UPS
Marketinginfo.hu - 2016-10-03 16:00
Márkák

A UPS újabb drónkiszállítási tesztbe kezdett a CyPhy Works cég közreműködésével. Az eszközöket távoli vagy nehezen megközelíthető területekre történő kereskedelmi szállítmányok célba juttatására tesztelik.

Az első tesztelés során egy sürgősségi gyógyszerszállítmány "álkézbesítését" hajtották végre az amerikai Massachusetts állambeli Beverly városából az Atlanti-óceán partjától öt kilométerre található Children's Island szigetére. A most megkezdett tesztsorozattal párhuzamosan a UPS stratégiai fejlesztésekért felelős alapja egy beruházást is eszközölt a CyPhy további kutatásaiba, melyek célja a drónok újabb felhasználási területeinek és képességeinek vizsgálata.

"A célunk, hogy olyan alkalmazási módokat találjunk, melyek valós előnyökkel járnak ügyfeleink számára" - nyilatkozta Mark Wallace, a UPS műszaki fejlesztésekért és fenntarthatóságért felelős alelnöke. "A drónok kitűnő megoldást jelenthetnek sürgős esetekben és eldugott helyszínekre való kiszállításra, ahol más szállítási módok bajosan alkalmazhatók."

A teszt célja az volt, hogy a két cég megbizonyosodjon róla, hogy a drónok alkalmasak időérzékeny szállítmányok kézbesítésére. A tesztforgatókönyv szerint a drón sikeresen juttatott célba egy asztma inhalátort egy gyermek számára a szigeten található, autóval nem megközelíthető táborban.

"A UPS technológiai újításokkal kapcsolatos története több mint száz évre tekint vissza" - mondta el Wallace. "A UPS egyenruhás futárok továbbra is fontos kapcsolódási pontot jelentenek ügyfeleink felé, de a mostanihoz hasonló tesztek bepillantást engednek a jövő vevőszolgálatába és sürgős csomagkézbesítésébe. Folyamatosan keressük az új módszereket a hálózatunk fejlesztésére, hogy ügyfeleink növekvő igényeit még hatékonyabban szolgálhassuk ki."NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  9,46 milliárd dollárt is érhet a drónok kreatív felhasználása
  Drónok uralták a terepet az Ericssonban
  Drónfesztivált tartottak Fóton
  A UPS virtuális valóság technológiával képzi sofőrjeit
  A UPS szállítja Európa legjobb borait a világnak
  Digitális robbanás a logisztikában
  Drónokkal jön az Auchan
  A UPS új módszereket keres a humanitárius logisztika terén is
  Drónnal húsvétol a Telekom
  Az Amazon megkapta az engedélyt a csomagszállító drónok tesztelésére
  Drón technológia a csomagküldésben

További hírek ebben a kategóriában

Több mint hárommillió autót érté...
Dr. Schiffer Miklós márkanagyköv...
A BMW Group tovább erősíti kínai...
Suzuki -Toyota együttműködés