Nickelodeon-játszótérrel gazdagodott a gyermekotthon
Médiainfó - www.mediainfo.hu - 2016-05-26 09:06
Outdoor/indoor

A Viacom világszerte immár 20 esztendeje minden évben a közösség szolgálatába állítja erőforrásait, a dolgozók önkéntes munkájukkal járulnak hozzá a közjóhoz.

A Nickelodeon, Comedy Central, Paramount, VIVA és MTV tévécsatornákat működtető Viacom cégcsoport évről évre Magyarországon is megrendezi Viacommunity Day elnevezésű nemzetközi önkéntes napját, amelyhez a vállalat dolgozói mellett hazánk hírességei is szívesen csatlakoznak. A Heim Pál Gyermekkórház mentőbeállójának tavalyi kifestése után idén a Hűvösvölgyi Gyermekotthon került a jótékonysági akció középpontjába, amely egyebek mellett Nickelodeon-figurákkal díszített biztonságos játszótérrel is gazdagodott - és többek között Ada, Iszak Eszti és Mádai Vivi is kivette a részét a munkából.

A Viacom világszerte immár 20 esztendeje minden évben a közösség szolgálatába állítja erőforrásait, a dolgozók önkéntes munkájukkal járulnak hozzá a közjóhoz. A kezdeményezés keretében több országban parkokat szépítenek, kutyafuttatókat építenek, állatokat gondoznak és diákokat mentorálnak, Magyarországon pedig jártak már idősek otthonában, a Cseppkői utcai Gyermekotthonban, vagy éppen a Heim Pál Gyermekkórházban is. A médiacég idén már a hazánkban AdásNap néven meghonosított nemzetközi Give&Gain Day kezdeményezéshez is csatlakozott.

A vállalat dolgozói ezúttal a Hűvösvölgyi Gyermekotthon környezetét varázsolták barátságosabbá: kerítést festettek, kicsinosították a parkot, valamint egy kisgyerekek számára teljes biztonságot nyújtó vadonatúj játszóteret építettek, a falakat pedig a Nickelodeon népszerű figuráival, SpongyaBobbal, Csillag Patrikkal, a Mancs Őrjárat és a Bubi guppik szereplőivel díszítették ki, majd elő-gyereknapi programot szerveztek az otthon lakóinak. Az egész napos eseményen olyan hírességek is részt vettek, és segítettek a munkálatokban, mint a VIVA-műsorvezető Iszak Eszti, a Comedy Central két népszerű standupos sztárja, Kovács András Péter, valamint Felméri Péter, továbbá Ada, Mádai Vivien és az Animal Cannibals tagjai.
NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Az UNICEF-fel ünnepelt az édesapákat a Nickelodeon
  Elsősegélyt tanít a Nickelodeon és a Magyar Vöröskereszt
  A Pető Intézetet szépítették a Viacom karitatív napján
  SpongyaBob a Tropicariumban
  A Nickelodeon játék napja
  SpongyaBobbal rajtoltak gyerekek a Runway Runon
  Indul a NyárON NickelodeON országos road-show
  Nickelodeon-figurák a Viacom karitatív napján
  Strandolimpiát hirdet a Nickelodeon

További hírek ebben a kategóriában

A Zwack Unicum a Szigeten
Ehető tányér és napelemes tusoló...
Állatvédők a Sziget Fesztiválon
A Sláger FM a Szigeten