Hírek
20535 hír az adatbázisban
Mixerversenyt szervez a Bacardi
Marketinginfo.hu - 2015-12-11 18:01
Márkák

A Bacardi idén először hazánkban is útjára indította nemzetközi koktélversenyét, ahol a bártender szakma legjobbjait keresik.

A Bacardi Legacy Cocktail Competition-t 2008 óta rendezik meg a világ számos pontján, idén már 35 ország vesz részt a megmérettetésen. A verseny tétje óriási, hiszen a san franciscói világdöntőn legjobbnak választott koktél helyet kap a nagy Bacardi klasszikusok között, elkészítője pedig világhírnévre tehet szert.

"A Bacardi-nak hihetetlenül gazdag múltja van, és a Cocktail Competitionnel a jövője is izgalmas. A verseny segítségével most akár egy magyar bártender is alakíthatja az ital jövőjét, hozzáteheti saját ízlését és tudását" - mondta el Kovács Kálmán, a Bacardi magyarországi márkanagykövete és a verseny egyik zsűritagja.

A tapasztalt szakemberekből álló zsűri a magyarországi elődöntőre 30 bártendert választott be. Közülük Koroknai Klára, a Mobilkoktél tulajdonosa, Kovács Kálmán a márka magyarországi nagykövete, Urbán Bence, a Bacardi regionális marketing vezetője és Nagy Zoltán, a Boutiq' Bar tulajdonosa választotta ki azt a 6 mixert, akik részt vehetnek az országos döntőn, és akik közül egy San Franciscóban is bizonyíthat.

Az elődöntő során a versenyzőknek a saját koktéljuk mellett a tökéletes Daiquiri-t is el kellett készíteniük bizonyítva ezzel, hogy a kreativitásuk mellett a Bacardi klasszikusokat is jól ismerik. A 6 nyertes koktél alapanyagai a Bacardi Carta Blanca és a Carta Oro rumok voltak, emellett a versenyzők jellemzően gyümölcsös hozzávalókat használtak, de az összetevők között olyan különlegességeket is találhatunk, mint a zellersó vagy a csillagánizs.

A versenyzők a februári országos döntőig sem tétlenkednek. A következő hónapokban minden kreativitásukra és szakértelmükre szükség lesz, ugyanis a verseny részeként meg kell ismertetniük koktéljukat a nagyközönséggel. Február végén pedig a Bacardi egy exkluzív rendezvény keretén belül újabb megmérettetés elé állítja a 6 döntőst, innen már csak a hazai verseny legjobbja juthat tovább. A magyar győztesre élete egyik legnagyobb kalandja vár, hiszen részt vehet az áprilisi világversenyen San Franciscóban. Itt már csak rajta múlik, hogy megszerezze a Bacardi Legacy Cocktail Competition legjobbja címet, koktélja pedig az örökség részévé váljon.NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Casa BACARDÍ a Szigeten
  Megvan a Bacardi koktélverseny magyar győztese
  Házibulit csinált a Bacardi a költöztetésből
  Bacardi promóció a Szigeten
  Sziget promóció a Bacardi-tól
  Retro dizájnnal újít a Bacardi
  Digitális fronton erősít a Bacardi
  Nemzetközi kampányt indít a Bacardi
  Márkatörténet: Bacardi

További hírek ebben a kategóriában

Több mint hárommillió autót érté...
Dr. Schiffer Miklós márkanagyköv...
A BMW Group tovább erősíti kínai...
Suzuki -Toyota együttműködés