Egyedülálló fényvetítés a templomfalon
Médiainfó - www.mediainfo.hu - 2015-12-02 09:11
Outdoor/indoor

December 1-től egészen év végéig látható az Ökumenikus Segélyszervezet különleges fényvetítése Budapest belvárosában, a Deák téri evangélikus templom falán.

A mintegy 15 méteres fényfestésen a Segélyszervezet Országos Adventi Pénzadománygyűjtés szimbóluma és a szervezet adományvonalának 1353-as száma látható. A figyelemfelhívó akciót az is különlegessé teszi, hogy Budapest legnagyobb evangélikus templomának falán a szeretet.éhség. adománygyűjtésen kívül semmilyen más vetítés nem kapott még engedélyt, ám tekintettel a karitatív célra, az Ökumenikus Segélyszervezet esetében kivételt tesz a gyülekezet.

Az Ökumenikus Segélyszervezet idén 20. alkalommal indítja el Országos Adventi Pénzadománygyűjtését, és az időközben a felhívás állandó emblémájává lett szeretet.éhség. tört mézeskalácsszív mára évente több százezer ember számára jelent egyet karácsony egyik legfontosabb üzenetével: a cselekvő szeretettel, a szegények, a hiányt szenvedők támogatásával.

A fényfestésen is látható 1353-as adományvonal bárhonnan hívható, ezért a Segélyszervezet azt reméli, hogy a belvárosba látogatók közül is sokakat emlékeztet a látványos vetítés arra, hogy akárcsak egyetlen hívással, azaz 250 forint felajánlással csatlakozhatnak az ország legnagyobb ünnepi összefogáshoz.NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Egyedülálló fényvetítés
  Óriási élőkép a rászoruló iskolásokért
  Idén is megépült Budapest világhírű Adományfája
  Kibővül a Vodafone-Ökömenikus Segélyszervezet partnerség

További hírek ebben a kategóriában

Kultúrkamiont indított az Extrád...
A MINI és a Mountex együttműködi...
A második Korzó Drónfesztivál Ób...
MINI LIVING mikrolakás-koncepció