Hírek
20909 hír az adatbázisban
1000 palack adomány a SodaStream-tól
Marketinginfo.hu - 2015-07-07 15:46
CSR

1000 palackot adományozott a SodaStream a Bátor Tábor részére.

A SodaStream hazai képviselete, a Fast Hungary Kft. 1000 darab palackot adományozott a Bátor Tábor számára.

"A készülékeink 0,9 literes palackjai egyszerű kulacsként is használhatók. Mivel a nagy melegben különösen fontos a folyadékfogyasztás, ezért döntöttünk úgy, hogy egy olyan szervezetnek adjuk a palackokat, akik nyáron is egy nemes cél érdekében végzik munkájukat. Így esett a választás a Bátor Táborra és önkénteseikre" - tájékoztat Rutai Gergely, a SodaStream magyarországi szakértője.

"Nyáron nagyon fontos a megfelelő hidratáció, erre különösen ügyelünk a táborban is. Az önkénteseink fokozott figyelmet fordítanak arra, hogy ők és kis táborozóink is megfelelő mennyiségű folyadékot fogyasszanak turnusainkon" - jegyezte meg Dr. Cserbák Anna, a Bátor Tábor Alapítvány orvos igazgatója. A Sodastream üvegek ráadásul BPA-mentesek, ezért nem tartalmaznak az egészségre káros anyagokat sem.

A 2001-ben életre hívott Bátor Tábor komplex terápiás rekreációs programokat kínál daganatos, cukorbeteg, krónikus ízületi gyulladással (JIA), valamint haemophiliával kezelt gyermekek és családjaik részére. Nyáron gyerektáborok, ősszel és tavasszal hétvégi Családi és Testvér Táborok formájában szerveznek számukra ingyenes programokat. A Bátor Tábor programjait az eltelt 14 évben több ezer önkéntes segítette. A szervezők idén 15 turnusban gondoskodnak a rászoruló gyerekek támogatásáról, a következőre július 11-18. között kerül sor.

NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Otthoni pezsgőkészítés a SodaStream-mel
  A SodaStream első új magyar kampánya
  Paris Hilton a környezet védelméért kampányol
  Golden Drum díjas a SodaStream kampánya
  Több mint 17 százalékkal nőtt a SodaStream árbevétele
  Sör a szódagépből
  Felöltöztették a KRESZ-táblákat
  Szódamárka lépett a piacra

További hírek ebben a kategóriában

Családbarát programjaiért kitünt...
A PromoBox Magyar Termék ajándék...
Csökkentette szén-dioxid-kibocsá...
A P&G meghirdette a 2019. évi Ve...