Hírek
20534 hír az adatbázisban
Gyerekruhákra költözik SpongyaBob
Marketinginfo.hu - 2015-06-25 18:03
Design

SpongyaBob és a Tini nindzsa teknőcök adták az ötletet ahhoz a gyerekdivat-kollekcióhoz, amelyet a Nickelodeon és a Benetton közösen dob piacra.

A Nickelodeon és a United Colors of Benetton közösen dob piacra új divatkollekciót a kicsik számára, amelyet a SpongyaBob Kockanadrág és a Tini nindzsa teknőcök világszerte ismert karakterei inspirálnak. Mindkét ruhakollekció júliusban debütál az üzletekben.

Az új gyerekkollekció pólókból, pizsamákból és fehérneműkből áll majd, ám lehetséges, hogy a kicsik által is kedvelt kiegészítőkkel (retikülök, hátitáskák, ékszerek, hajgumik, övek, sálak, kesztyűk), cipőkkel (flipflopok, szandálok, esőcsizmák, sportcipők), illetve dzsekikkel, felsőkkel, nadrágokkal, sortokkal és szoknyákkal is színesítik majd a gyerekek ruhatárát a jövőben. A legkisebbek így akár minden évszakban és napszakban viselhetik majd a kedvenceikkel díszített ruhadarabokat.

A Tini nindzsa teknőcök már korábban is inspiráltak divattervezőket. Két éve a popkultúrát a divat világával zseniálisan ötvöző Johnny Cupcakes üzleteiben tették elérhetővé a világhírű rajzfilmfigurákat felelevenítő pólókat, pulóvereket és kiegészítőket. SpongyaBob is megihlette a dizájnereket, hiszen márciusban a világhírű luxus kiegészítő-tervező, Beatrix Ong és a Colette ruhaüzlet együttműködéséből született terméksorozat.

NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Elsősegélyt tanít a Nickelodeon és a Magyar Vöröskereszt
  SpongyaBob a Tropicariumban
  A Nickelodeon játék napja
  SpongyaBobbal rajtoltak gyerekek a Runway Runon
  Indul a NyárON NickelodeON országos road-show
  Nickelodeon-figurák a Viacom karitatív napján
  Hat szállodában találkozhatnak a gyerekek kedvenceikkel
  Megújult a Benetton
  Átalakul a Benetton
  Digitálisan is meghökkent a Benetton
  Szlovéniában terjeszkedik a Benetton
  A sokszinű Benettonnál erősödik zöld
  Isztambulban nyitott a Benetton

További hírek ebben a kategóriában

Elkészült a MINI FASHION FIELD N...
„Újraalapította” mag...
A legkülönlegesebb téglaépületek...
Magyar siker az A'design Award-o...