Hírek
20909 hír az adatbázisban
The Famous Grouse: nem csak pálinka
Marketinginfo.hu - 2015-02-16 11:19
Kutatás

A magyarok bulizási szokásait mérte föl a skót whisky márka. Kiderült: jó zene és társaság elképzelhetetlen alkohol nélkül.

A brand online, nem reprezentatív kutatása arra kereste a választ, hogy hol buliznak, és milyen alkoholt fogyasztanak a magyarok, de fény derült arra is, hogy melyik világhírű rendezvény részesei lennénk szívesen.

A kitöltők döntő többsége úgy gondolja, hogy a jó zene és társaság elképzelhetetlen alkohol nélkül, és mindössze 3 százalékuk absztinens. Az sem titok már, hogy tízből kilenc bulizó röviditalokat fogyaszt, a megkérdezettek fele kísérőt sem iszik mellé, és legszívesebben egy hollywoodi sztárral koccintana.

A brand sajtát felmérése szerint a magyarok körében a whisky vezeti a röviditalok toplistáját: a válaszadók 27 százaléka a rendeli ezt az italt, míg 18 százalékuk szívesen fogyasztja a pálinkát is, 8 százalékuk pedig a vodkát. Ami a kísérőt illeti: a magyarok legszívesebben sörrel öblítik le a feleseket, de 42 százalékuk szívesen iszik melléjük kólát vagy üdítőt. A válaszadók közel fele ugyanakkor nem keveri az italokat, hanem tisztán vagy egy kis jéggel hígítva issza a whiskyt.A kitöltők arra is választ adhattak, hogy mely híres rendezvényen vennének részt, és kivel koccintanának legszívesebben. A négy álomhelyszínre majdnem ugyanannyian szavaztak: a Riói karnevál (30%), valamint a Szilveszteri buli a Time Square-n (26%) csekély különbséggel ugyan, de népszerűbbnek bizonyultak, mint a Monacói Forma 1-es futam (22%) vagy az Oscar Gála (21%).

A válaszadók döntő többsége, ha lehetősége adódna rá, filmsztárral koccintana: a hölgyek körében Leonardo DiCaprio, Johnny Depp és Robert Downey Jr. volt a legnépszerűbb, míg az urak Jennifer Aniston, Mila Kunis és Jennifer Lawrence társaságában italoznának. A magyar sztárokról is szívesen fantáziálnak hazánk fiai: a leggyakrabban említett hírességek közt ott van Dukai Regina, Palvin Barbi és Fluor Tomi is, de sokan Erzsébet királynővel vagy Barack Obamával fogyasztanának el egy jó pohár whiskyt.
NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Rekordszámú turista kereste fel a skóciai whiskylepárlókat
  Bagolyvár épül a The Famous Grouse támogatásával
  A skót whiskymárka tulajdonosa idén is jótékonykodik
  Gasztrofotó pályázatot indított Skócia kedvenc whiskyje
  Exkluzív pálinkákat vezet be a piacra a Várda-Drink
  Birskörtepárlat lett idén Magyarország Legjobb Pálinkája
  Terjeszkedik a Rézangyal
  Piacra lép az USA-ban az Agárdi Pálinkafőzde
  Uniszex irányt vesz a Johnnie Walker
  Party terméket vezet be a Hell
  Szpotversenyt hirdetett a Jim Beam

További hírek ebben a kategóriában

A 2018-as iskolakezdési vásárlás...
A kínai Y-generáció nem tervezi ...
Drasztikus változás előtt a HR s...
Nem a végzettség szerint dolgozu...